astro prognoze

Stiže nam vreme ISKONSKE VATRE: Evo šta svakom horoskopskom znaku nosi pun SNEŽNI MESEC u Lavu 16. februara

0

Polovinom februara očekuje nas snažan uticaj punog Meseca u Lavu. Snežni Mesec delovaće na svaki znak Zodijaka, pa pogledajte na koji način utiče na vaš...

foto: kdshutterman/Shutterstock
foto: kdshutterman/Shutterstock

LAV

 

Lavovi osećaju veliki uticaj ovog punog Meseca dan ranijje i koji dan kasnije! Neki Lavovi biće veoma mračni, a mnogi osećaju da se udaljavaju od svog partnera, te će za neke biti ključan period kad je u pitanju rastanak, odluka o novom, samostalnom životu... Budite veoma oprezni.
 

DEVICA

 

Device se povlače u sebe, žive u svetu mašte i inspiracije, umesto da se pokrenu i vide da je prava vatra svuda oko njih. Neke Device otkrivaju svoje tajne emocije, dugo skrivane ispod površine. Pažljivo s time kome poveravate najdublje nagone i želje.

 

 

VAGA

 

Vage imaju dramatičan period tokom ovog punog Meseca, nova poznanstva, otkrivanje novog lica starih prijatelja... Suočavate se sa istinama koje niste ni slutili, a neka očekivanja će biti izneverena. Bolje je posvetiti se i novim osobama u životu nego se držati starih koje loše utiču na vas.

 

ŠKORPIJA

 

Pun Mesec utiče na karijeru Škorpija, koje mogu upoznati osobu koja će vas pogurati u poslovnom smislu. Druge Škorpije čeka skandal i obelodanjivanje stare tajne koja bi mogla uticati na vašu poslovnu reputaciju. Promene su neminovne za sve.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker