astro prognoze

Vladavina Strelca im donosi NESLUĆENU RADOST: Proverite da li ste među 3 najsrećnija horoskopska znaka (do 22. decembra)

0

Sunce je ušlo u znak Strelca 22. novembra, a vladavina ovog znaka donosi nam avanturu i slobodu! 

foto: Victoria Chudinova/Shutterstock
foto: Victoria Chudinova/Shutterstock

Tokom vladavine Strelca nas čeka nova energija i novoobnovljena nada, kada nam se čini da će biti ispunjeno sve što zaželimo. Strelac donosi lepotu i nova iskustva. Njime upravlja Jupiter, ali kako se on više ne kreće retrogradno, to donosi mnogo pozitivnih okolnosti.

 

Sezona Škorpije je gotova, a tri horoskopska znaka mogu očekivati veliku sreću!

 

Pogledajte i mesečni horoskop za vladavinu Strelca — najbitnije datume.

 

Ova 3 horoskopska znaka će biti najsrećnija u vladavini Strelca:

 

OVAN

 

Prvi znak Zodijaka sam stvara svoju sreću, a sezona Strelca vas u tome i podržava. Sunce prolazi kroz vašu devetu kuću putovanja i duhovnosti, a to donosi mogućnosti da se odlučite na neko putovanje — ako ste spontami, čekaju vas mnoga uzbudljiva iskustva. U sezoni Strelca vas čekaju pozitivni vetrovi, ali ne zaboravite da u sve to uključite ljude do kojih vam je stalo. Ne budite sami u novoj avanturi.

 

LAV

 

Sunce prolazi kroz vašu petu kuću zadovoljstva i kreativnosti, što podstiče želju za promenama i ekspresivnošću. Vama upravlja Sunce, a sada je vreme da zasvetlite punim sjajem, budete kreativni, a sreća tokom ove sezone vam je zagarantovana. Pravo je vreme da otvorite srce i otvoreno kažete šta želite i šta očekujete. Brinite o sopstvenim željama. 

 

STRELAC

 

Strelčevima je rođendan, a dok se Sunce probija kroz njihovu prvu kuću, biće poletni i osećaće se divno. Vreme je za životnu misiju, gde će ih pratiti sreća. Sve što poželite da ispunite biće vam ostvareno. Vladavina Škorpije držala vas je u magli, ali vladavina vašeg znaka vas pokreće, donosi uzbuđenje, slobodu i izlazak iz zone komfora. 

 

 

makonda-tracker