astro prognoze

Obratite pažnju na ovih 6 ASTRO datuma: Mesečni horoskop za vladavinu Strelca (od 22. novembra do 22. decembra)

0

Horoskop za narednih mesec dana donosi nam pregršt uzbudljive energije, ljubavi i strasti

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Od 22. novembra nam neumoljivo stiže vladavina Strelca, a u ovom moćnom astrološkom periodu obratite pažnju na datume koji nam određuju mesečni horoskop za narednih trideset dana.

 

 

  • 22. novembar

 

Sunce ulazi u znak Strelca.

 

Kada Sunce napusti vodeni znak Škorpije u pređe u vatrenog Strelca, na red dolaze avanture, isplivava radoznao duh, nove informacije i strast. 

 

Jesen, Žena, Horoskop, Sreća, Devojka, Novembar
foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

 

  • 22/23. novembar

 

Mesečevo kolebanje

 

Tačka između pomračenja donosi nesigurnost, preispitivanje i suočavanje s prošlošću. Pazite na to koja vrata otvarate, jer energija Meseca donosi velike promene i ključne preokrete. Ne radite ništa na prvu loptu. Ostvarićete svoje snove.

 

  • 28. novembar

 

Konjunkcija Sunca i Merkura

 

Počinje novi ciklus Merkura, odnosno superiorna konjunkcija. Obnavljanje sledi na svakom planu. Sagledaćemo stvari jasnije, realnije. Nalazimo inspiraciju i novu nadu.

 

  • 29/30. novembar

 

Spoj Veste i Sunca

 

 Asteroid Boginje, Vesta se poravnava sa Suncem. Ovo aktivira novu energiju, plamen, sekusalno oslobađanje. Imaćemo priliku da izrazimo seksualnost, nađemo nezavisnost, povežemo se da svojim unutrašnjim ja.

 

Kapa, Zima, Zimska kapa
foto: Olesya Kuprina/Shutterstock

 

  • 30. novembar

 

Sekstil Venere i Neptuna 

 

Sledi nam isceljenje srca i novo buđenje. Planeta ljubavi nam donosi mnogo noviteta na ovom polju i divnu energiju. Brinite o sebi i svojim voljenima.

 

  • 1. decembar

 

Neptun kreće direktno

 

Stiže nam nalet nove energije, veliku kreativnost, a kako nedelje budu išle, osećaćemo kao da smo progledali na nekom životnom polju.

 

 

makonda-tracker