zvezde kažu

Mesečni horoskop za DECEMBAR: Detaljna astro prognoza vezana za zdravlje, posao i ljubav

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama...

foto: Shutterstock/Rido
foto: Shutterstock/Rido

OVAN

 

Posao: Jaka usmerenost ka poslu i obavezama dovešće vas u poziciju da budete iscrpljeni i dosta nervozni, ali je dobro to što ćete uspeti da završite sve što ste isplanirali. Ovnovima ovaj mesec donosi uspeh, kao i dobru saradnju sa nadređenima. Oni koji su u privatnom biznisu imaće dosta uspeha u poslovima, kao i sa finansijama. Ovaj mesec će biti izuzetno plodan za vas i vidi se mogućnost realizacije nekih starih projekata i planova. Za one koji su nezaposleni ovaj mesec nije naročito povoljan za pronalaženje adekvatnog posla kojim biste bili zadovoljni i koji bi trajao u vremenu.

Ljubav: Monotonija u vezi se oseća već neko vreme. Partner je postao isuviše ozbiljan i stalno vam nešto zamera. Izgubila se lakoća i lepota koja je u početku postojala. Sve to vam užasno smeta i ne znate šta da radite. Slobodno zamerite vašem partneru i recite sve što vam se ne dopada. Slobodni Ovnovi imaju pred sobom jedan interesantan period. Mozda se neće desiti ništa baš značajno na emotivnom planu, ali ima mogućnosti za nova, zanimljiva poznanstva koja u budućnosti mogu nešto da donesu. Simpatična vam je jedna Vodolija, ipak ona je zauzeta... ali nikad se ne zna?

Zdravlje: Slaba tačka su grlo i sinusi.

 

BIK

 

Posao: Bikovima ovaj mesec donosi dosta napetosti i nezadovoljstva kroz posao i poslovne prilike. Nije povoljan period za sklapanje nekih novih poslovnih dogovora, ostavite to za naredni period. Sada je povoljno da se usmeriite na usavršavanje ili dodatne edukacije koje će Vam doneti napredak u narednom periodu. Polje posla nosi energiju promene, pa morate da se usmerite na neke nove poslovne prilike, ako ništa ne promenite sami, promene mogu biti neudobne za vas. Nezaposleni Bikovi ovog meseca mogu uspeti u poslovima koji su u vezi sa finansijama, nekretninama, hranom, kao i sa poslovima koji su u vezi sa lepotom i uslugama.

Ljubav: Pravo je vreme za ljubav. Osvojiće vas osoba iz bliskog okruženja, moguće iz komšiluka ili kruga prijatelja. Započinje romansa, ali ćete se uskoro razdvojiti na neko vreme, zbog nekakvog puta ili obaveza. Po povratku – sledi nastavak. Ima izgleda da ostvarite stabilnu vezu, prvenstveno baziranu na emocijama, prijateljstvu i uzajamnom poverenju, a zatim i na strasti. Ova veza ima izgleda da bude posebna i da dovede do zajedničkog života. Bikovi koji su u braku i dalje uživaju u skladnom partnerskom odnosu.

Zdravlje: Slaba tačka butine i prepone. Više se krećite ili radite neke vežbe istezanja.

 

 

BLIZANCI

 

Posao: Blizancima je ovaj mesec mesec završetaka i privođenja kraju svih obaveza, a nije dobro za nove poslovne dogovore, jer se vaš vladar Merkur sada nalazi u zemljanom znaku Jarca. Ali, jako vam je povoljan period za finansije i za naplatu nekih potraživanja. Ako imate dugove, vratićete ih ili će vam se vratiti. Za Blizance koji se bave poslovima u vezi sa IT tehnologijama, ovaj mesec donosi povoljne vesti i neke nove poslovne ponude koje neće odmah biti realizovane, ali ukazuju na nove početke koji će biti interesantni i povoljni za vas. Za one koji su nezaposleni, uticaji su povoljni za pronalaženje posla koji može trajati i sa kojim ćete biti zadovoljni.

Ljubav: Imaćete potrebu da posebno oduševite osobu do koje vam je stalo. Smislite nešto zanimljivo, nesvakidašnje, unesite promenu u vašu vezu. Veza je stabilna i tu postoji obostrana ljubav, samo je potrebno s vremena na vreme uneti osveženje i izaći iz uobičajenog toka. Blizanci koji su u braku biće zauzeti planiranjem uređenja stana ili pak ulaganjem u nekretnine, a mogući su i planovi oko proširenja porodice. Slobodne Blizance očekuju promene. Osoba o kojoj razmišljate pozvaće vas na druženje. Prihvatite taj poziv.

Zdravlje: Mentalna aktivnost vas veoma iscrpljuje. Više se odmarajte i više spavajte.

 

RAK

 

Posao: Rakovima je polje posla pod uticajem Merkura u Jarcu, pa će biti dosta kretanja, komunikacije i kontakata. Bićete usmereni na više strana, a moguće je i da ćete raditi dva posla naizmenično. Uticaji su jako povoljni za uspešne poslovne dogovore, za marketing, reklamiranje i povezivanje ljudi sa kojima je moguća saradnja. Za one koji su u privatnim vodama, ovaj period može doneti malo zastoja na polju finansija, kao i nekih dugovanja, pa se pripazite. Za one koji traže posao nije najpovoljniji period.

Ljubav: Nezadovoljni ste u vezi i priželjkujete promenu. Partner se u poslednje vreme malo udaljio i čini se da je više zaokupiran drugim stvarima nego vašim odnosom. Ništa ne preduzimate jer mislite da će se sve rešiti samo od sebe. Preispitajte svoje emocije, moguće je da je došao trenutak za korenite promene. Postoji mogućnost da popravite vaš odnos i da ga dovedete do savršenstva ili da, konačno, prekinete vezu. Potrebno je da se oboje time pozabavite da biste mogli nešto uspešno da rešite. Ako postoje obostrane emocije, ova veza bi lako mogla da odvede do braka.

Zdravlje: Odlično!

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker