astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. AVGUST: Ovnovima je dan za zavođenje, Ribe rešavaju probleme s partnerom

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ovaj dan postaje još interesantniji po pitanju romantike. Položaj planeta govori da postoji put kojim možete krenuti i rešiti se sve napetosti i nervozi koju ste danas iskusili. Ovo je dan kad je vreme da se vaša strast i dublja osećanja napokon iskažu otvoreno i opuste vas.

 

JARAC

 

Partner je posebno topao i pažljiv danas, a to vam znači. Uz današnju konfiguraciju zvezda, ne morate mnogo da radite da biste bili obožavani. Budite to što jeste, ne kritikujte, već laskajte. Topli ste, otvoreni, a to će zacementirati pozitivne aspekte vaše veze.

 

 

VODOLIJA

 

Gde ima volje, ima i načina, posebno uz današnju zvezdanu konfiguraciju. Pričajte, smejte se, budite šarmantni kao što jeste, kupite voljenoj osobi poklon. Vratite romantiku u vaš zajednički život. Ako imate kakve sumnje u vezi sa partnerom, one će se danas raspršiti.

 

RIBE

 

Iako je strast danas nešto zapostavljena, moći ćete puno da pružite kad je u pitanju romantika. Danas ste u isto vreme i maštoviti, i stojite na zemlji, ali možda je taj balans ono što vam je neophodno da prebrodite sve probleme s voljenom osobom. Biće ovo pogodan dan za vašu vezu ili brak.

makonda-tracker