astro

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Prognoza na romantičnom planu do 15. avgusta

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim uopštenog nedeljnog horoskopa, proverite šta vaš znak ove nedelje čeka na ljubavnom planu:

 

OVAN

 

Sa romantičnom Venerom koja se našla nasuprot Neptunu u Ribama početkom nedelje, nećete baš razmišljati bistro, već fantazirati. Vaše maštarije su uzbudljive, ali teško ih je sprovesti u realnost.

 

Razočarenje, frustracije takođe su mogući, posebno ako se isuviše oslanjate na sreću ili sudbinu da vas približe srodnoj duši.

 

Pazite kakve poruke pišete; fokusirajte se na detalje. Ako ne budete dovoljno precizni ili ne pazite šta pišete, možete zbuniti osobu kojoj ste uputili poruku, a možda se čak i osramotiti u njihovim očima.

 

BIK

 

Venera u Vodoliji naspram Neptuna u Ribama početkom nedelje vašim fantazijama daje novu notu realizma. Sanjate o idealnoj vezi, ali počinjete da prihvatate da sa tom konkretnom osobom o kojoj sanjate - to baš i nije moguće-

 

Vaše romantične veze i vezice mogu biti manje uzbudljive nego prethodnih par nedelja. Ipak, oduševićete simpatiju detaljima koje ste zapamtili.

 

Strast nekim Bikovima neće biti strana ove nedelje, a može vam pomoći i da se povežete s nekim na intimnijem nivou. Ako u naletu strasti poželite da se emotivno zbližite sa nekim, to uopšte nije loša stvar.

 

BLIZANCI

 

Realnost ili drama s nekim? To je pitanje koje vas muči početkom nedelje.

 

Toliko žarko želite da se nešto desi da se pitate konstantno kako da to sprovedete u delo.

 

Istina je da ne možete doći do voljene osobe ako izmišljate priče ili preuveličavate svaki detalj. Ni bele laži vam u tome neće pomoći.

 

Intenzivno razmišljate o osobi koja vam se dopada, ali pazite da ne pređete granicu, jer se vaše ponašanje može pogrešno shvatiti. Ne preterujte.

 

RAK

 

Zbunjenost na emotivnom planu vam nije strana usled romantične Venere i sanjara Neptuna. Ako se pitate kako se neko oseća povodom vas, sačekajte još malo da se razbistri situacija.

 

Niste mnogo komunikativni ove nedelje, ali to vam može biti prednost. Slušajte, slušajte kako biste bolje upoznali osobu koja vas zanima.

 

Sredina nedelje donosi strast i intrige, pa budite pažljivi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker