da li ste znali?

DRVEĆE SU SMATRALI IZVOROM MUDROSTI: Evo šta otkriva o vama KELTSKI horoskop, koji je duboko povezan sa prirodom!

0

Kleti su verovali u natprirodno, a Sunce su smatrali vrhovnim bićem jer daje svetlost i energiju svemu.

proleće, princeza, horoskop, astro, lepota, lepotica, devojka, priroda, žena
foto: Shutterstock

Bršljan 30.9. - 27.10. Keltski simbol: Leptir Vladajuća planeta: Mesec Boja: Tamno plava

 

Bršljan je talentovan na više područja, pa redovno dobija pohvale i nagrade od okoline. Oni su pojedinci koji uspešno stvaraju poseban stil, pa čak i ako to znači kršenje društvenih pravila.Rođeni u prve dve nedelje znaka radikalni su mislioci s urođenim umetničkim talentom. Mana im je neodlučnost koja koči njihov uspeh. Osećajni su, a i vrlo zaljubljive prirode.Kasnije pripadnike ovog znaka krasi velika odlučnost i u životu su uspešniji jer ih krasi velika odlučnost. Prema drugima su velikodušni, a u pogledu finansija oštroumni. Uopšteno, ovaj znak se jako dobro zna „progurati“ na različita mesta i steći poznanstva koja mu kasnije pomažu u ostvarenju poslovnog uspeha.

 

Trska 28.10. - 24.11. Keltski simbol: Beli lovac Vladajuća planeta: Pluton Boja: Zelena

 

Pripadnici Trske imaju snažan duh koji ih spasava od dramatičnih situacija u koje često upadaju. Poznati su po svojoj hrabrosti, čak i ako to situacija ne zahteva. Imaju snažnu maštu, a potrebno im je više samokontrole.Rođeni u prve dve nedelje znaka veliki su ljubitelji luksuza na koje znaju potrošiti celo bogatstvo. Nisu skloni kompromisu te su vrlo teškog karaktera. U ljubavi su poprilično posesivni i ljubomorni.Kasniji pripadnici ovog znaka su takmičarskog duha i nadmetanje s drugima velika im je motivacija. Nemaju finansijske probleme te imaju jako dobru moć uveravanja. Uopšteno, ovaj znak ima puno snažnih osobina koje mu pomažu da lakše prolazi kroz život.

 

Zova 25.11. - 23.12. Keltski simbol: Crni konj Vladajuća planeta: Saturn Boja: Crvena

 

Glavna odlika ovog znaka jeste da se razvijaju i uče kroz ceo život. Često su nemirni i hiperaktivni, što im odmaže u životu. U mladosti svoju energiju troše na isprazne stvari i ljude, no kasnije uče i okreću se duhovnoj strani života. U ljubavi su otvoreni, ali se teško u potpunosti prepuštaju.Rođeni u prve dve nedelje otvoreni su i impulsivni. Sjajni su govornici koje boli nepravda, pa im je osnovni motiv njeno ispravljanje. Zbog toga su poznati kao zaštitnici slabijih.Ljudi rođeni u poslednje dve nedelje vladavine znaka imaju velike ambicije. Ako ih uspeju ostvariti, to im obično donosi veliko bogatstvo. Finansijska im je sigurnost bitna stavka, a tek nakon što nju ostvare mogu se posvetiti emocionalnim delu života. Brzo se prilagođavaju svemu što im donosi korist u životu. Slobodnog se vremena odriču kako bi se posvetili završavanju poslova.

 

 

 

makonda-tracker