astro

POMRAČENJE MESECA, RETROGRADNI MERKUR, KONFLIKTI, LOMOVI... Prognoza za svaki horoskopski znak u OVOM NEZGODNOM periodu!

0

Merkur je retrogradan i pravi kvadrat s Uranom iz Bika što nam donosi stres i svađe, osećaj usamljenosti, izbegavanje svakodnevnog života, lenjost, nejasne ideje, nepokretnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC

 

Planete ukazuju na to da vam je naklonjeno okruženje i da su vam povoljni aspekti za finansije koje nisu stečene vlastitom zaradom već kroz kredite, nasleđa od izdavanja nekretnina. Kako vam je naglašeno osmo polje, sada vam se ne preporučuje da uzmete zajam jer se neće isplatiti. Neki projekti bi trebalo da se preformulišu i isprave. Polje inostranstva i stranaca vam je naklonjeno za karijeru.

 

Emotivno su naglašene vatrene strasti i mnogo bolje uspostavljanje komunikacije i intime s potencijalnim partnerom. Kako je Merkur u retrogradnom hodu, mogući su problemi s partnerom pa obratite pažnju i ne svađajte se. Što se tiče zdravlja, više se odmarajte mada je Mars izašao iz vašeg polja psihe pa će sada biti mnogo lakši period za vas.

 

JARAC

 

Vi možete očekivati da zasijate u karijeri kada je javnost u pitanju. Mogući su novi ugovori, dogovori i partnerski odnosi. Pojedini Jarci mogu dobiti na nekim sudskim parnicama. Moguće su finansije preko kredita i pozajmica. Kako je Merkur retrogradan, dobro se preračunajte isplati li vam se to.

 

Emocije i polje ljubavi je palo u polje partnerstva pa ako ste sami, sada možete ući u neku dugoročnu i trajnu vezu dok zauzeti mogu postići dogovor gde su bili nesporazumi. Zbog retrogradnosti Merkura i položaja drugih planeta sada treba dosta paziti da ne pokvarite vašu vezu u partnerskim odnosima. Što se tiče zdravlja, Mars će tranzitirati vašim poljem psihe pa izbegavajte nervozu i pokušajte se odmarati.

 

 

VODOLIJA

 

Vi možete očekivati da se realizujete na poslovnom planu u javnosti. Što se tiče polja finansija, kod vas je izražen timski rad tako da ste tu na dobitku. Moguće su i srećne okolnosti kroz igre na sreću. Mnoge Vodolije mogu kroz polje i rad s prijateljima zaraditi novac.

 

Emotivno ste povezani s retrogradnim Merkurom, jer je to vaše polje emocija i intime pa bi moglo doći do nesporazuma s partnerom. Venera će vam davati mogućnosti da preko posla upoznate partnera u ljubavi, a kod pojedinih Vodolija će dati harmoniju u porodičnoj atmosferi. Zdravlje je mnogo bolje, ali ipak se odmarajte više.

 

RIBE

 

Ako mislite da uspete u poslu, treba da se dobro potrudite. Najveći uspeh možete postići ako ste u kontaktu sa strancima ili inostranim firmama. Emotivno, vama Venera u polju romantike daje velike šanse u ljubavi pa ako ste slobodni i želite novu ljubav onda je slobodno potražite.

 

Mnoge Ribe će doživeti pravi vatromet u ljubavi, a neke mogu potražiti i upoznati ljubav preko neke internet mreže. Zdravlje vam je pod aspektom stresa i anksioznosti pa potražite razonodu i opustite se.

 

makonda-tracker