astro

POMRAČENJE MESECA, RETROGRADNI MERKUR, KONFLIKTI, LOMOVI... Prognoza za svaki horoskopski znak u OVOM NEZGODNOM periodu!

0

Merkur je retrogradan i pravi kvadrat s Uranom iz Bika što nam donosi stres i svađe, osećaj usamljenosti, izbegavanje svakodnevnog života, lenjost, nejasne ideje, nepokretnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najviše pogađa Bikove, Lavove, Škorpije, Ovnove, Vage i Jarčeve. Poseban oprez u saobraćaju!

 

Planeta ljubavi - Venera - do 28. jula je u Raku i donosi najviše mogućnosti za ljubav Ribama i Škorpijama, dok harmoniju mogu osećati Bikovi, Device i Jarčevi.

 

Mars je ušao u Lava 2. jula i nosi sa sobom ogromnu energiju koju će najviše osetiti sami Lavovi, Bikovi, Škorpije i Vodolije. On će biti u kvadratu s Uranom veći deo meseca pa možemo očekivati nekontrolisane i pogrešne reakcije, rasipanje energije ili nesposobnost reagovanja, razne povrede.

 

Pomračenje Meseca se događa u Jarcu 16. jula, što nam može doneti vraćanje na stare emotivne tokove, blokade emocija, konflikte sa šefovima, roditeljima i druge emocije koje su duboko u nama utkane.

 

Prognoza za svaki znak na sledećoj strani.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Sada je vreme da popravite mnoge stvari koje su bile pogrešne. Mnogi Ovnovi mogu imati veći odliv novca, a posebno se to može odnositi na kućne i porodične troškove. Jako je naglašeno da imate više novca od drugih osoba, dok se kredit sada ne preporučuje.

 

Vi koji imate partnera, sada je vreme da se harmonizuje vaš ljubavni život. Mnogi Ovnovi sada mogu upoznati novog partnera. Kako je Merkur retrogradan, pokušajte ne reagovati na provokacije. Fizička i mentalna kondicija je dobra.

 

BIK

 

Imate šansu popraviti komunikaciju s okolinom. Moguća su poslovna kraća putovanja i mnogi kontakti. Retrogradni Merkur će stvarati probleme u vašem polju komunikacije pa dobro pazite da ne dođe do konflikta. Mnogi Bikovi mogu imati i ugrožene finansijske aspekte pa se ne živcirajte, jer do novca možete doći od kredita, pozajmljivanja, prodaje ili izdavanja nekretnine.

 

Venera je u Raku pa možete imati emotivne izlive s postojećim partnerom ili poznanstvo s novim. Pojedini Bikovi mogu imati zbog retrogradnog Merkura i nesporazume u partnerskim odnosima i u kući. Mogući su stresovi i nesanica, a ipak zbog Venere u Raku dobra je fizička kondicija.

 

 

BLIZANCI

 

Vama će biti dobro ako se potrudite, a uspeh je zagarantovan u finansijama. Komunikacija je dosta naglašena i uspešna pa se sve dogovorite kada su poslovi i finansije u pitanju. U ovom mesecu vam se ne preporučuje da pozajmljujete novac ili podižete kredit. Sve vrste komunikacije za dogovore, pregovore, predavanja, radionice sada su otvorene i predstoji dobra zarada.

Emotivno, vi se više ne zadovoljavate samo rečima, sada tražite i dela ili neke nagrade, poklone, a kako je Merkur retrogradan, onda može doći i do nesporazuma pa dobro obratite pažnju i budite tolerantniji. Potrudite se odmoriti jer su naglašene nervoza, zamaranje i nesanica.

 

RAK

 

Ovo je vaš mesec pa ga lepo iskoristite, jer vam je samopouzdanje na vrhuncu. Krenite u realizaciju vaših projekata koje ste ranije isplanirali.

Što se tiče finansija, one su dobre i vi imate veću zaradu preko svoje profesije kojom se bavite. Iskoristite dobre prilike kada su finansije u pitanju. Mnogi Rakovi imaju ovog meseca šansu da dobiju kredit, ali ipak dobro razmislite koliko vam se isplati.

 

Veliki trud i napor će uroditi plodom. Emotivno kod vas je Venera pa možete uživati u ljubavi s postojećim partnerom, a i dobiti neki poklon od partnera koji vam može mnogo značiti. Kako je Merkur retrogradan, ako dođe s partnerom do nesporazuma ne uzimajte mu svaku reč za zlo već mu oprostite. Što se tiče zdravlja, Mars napušta vaš znak i možete sada biti mnogo opušteniji, s manje nervoze.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

 

Kod vas nisu naglašene neke veće poslovne i finansijske mogućnosti. Mnogi Lavovi zbog retrogradnosti planeta mogu doći do finansija od iznajmljivanja nekretnina, što vam donosi Jupiter iz Strelca i retrogradni Merkur. Emotivno vi imate najviše sreće tokom cele godine pa je i ovaj mesec pod dobrom energijom ljubavi.

 

Treba obratiti pažnju jer će Mars tranzitirati kroz vaš znak i Merkur će biti retrogradan pa se ne svađajte i gledajte kroz neku kreativnu energiju da izbegnete nervozu i stres. Kod mnogih Lavova je moguća tajna ljubav ili flert. Mars u vašem znaku vam može doneti mnogo energije, obaveza, stresa i prolaznih problema.

 

DEVICA

 

Kod vas je izraženo ovog meseca druženje s istomišljenicima, humanitarni radovi, uključenja u neke grupe, dok mnoge Device mogu realiovati svoje planove. Srećne okolnosti su vam naglašene i priliv novca koji ste zaradili kroz vašu profesiju je siguran. Napokon će se vaše finansije uvećati. Nikako se ovog meseca ne preporučuju pozajmice niti krediti. Verovatno ovog meseca možete nešto novca i odvojiti za neki lošiji period kada ne budete imali veće prilive novca.

 

Emotivno, ako otvorite svoje srce onda ljubav vas direktno pogađa. U drugoj polovini meseca može doći do nekog nesporazuma, jer je Merkur retrogradan pa budite tolerantni. Veća je naglašenost primanja ljubavi nego davanja pa dobro razmislite. Sada treba naći vreme za sebe i opuštanje da ne dođe do povećane iscrpljenosti, stresa i nesanice.

 

 

VAGA

 

Vaše polje karijere je u prvom planu pa ako niste dobili što zaslužujete ili neku nagradu, sada je potražite. S vašim šefom ili roditeljem s kojim ste u nekoj krizi sada možete postići dogovor ako uopće postoji nesporazum. Naglašeni su veći financijski prilivi novca ako sklopite ugovor s vašim poslovnim partnerom. Čuvajte se osobe iz okruženja koja čeka vašu grešku da bi vam zamerila. Merkur je retrogradan pa bi trebalo dobro razjasniti sve ugovore ili dogovore da ne dođe do greške.

 

Moguće su i novčane dobiti od tuđe imovine koju vi niste stekli, od izdavanja nekretnine ili neke prodaje. Emotivno, mnoge Vage će ostati u vezi, iako nisu u potpunosti srećne i zadovoljne. Pojedine Vage će svoju maštu preneti partneru da bi razbile monotoniju i dosadu svakodnevnice. Moguć je stres i anksioznost pa se odmarajte.

 

ŠKORPIJA

 

Mnogim Škorpijama su naglašeni inostranstvo i stranci. Sve što ste planirali i ka čemu stremite sada se može lepo uokviriti i doneti ishod. Ako ste u nekom parničnom postupku, sada se može završiti u vašu korist. Što se tiče finansija, još vam je Jupiter naklonjen pa gledajte nešto uštedeti za lošiji period. Merkur je retrogradan pa se ne preporučuju nikakvi krediti niti ulasci u zaduženja.

 

Emotivno je povezano s finansijama pa ako nemate partnera vi ga možete pronaći u tom području ili u nekom restoranu. Svi vi koji imate partnera izbegavajte svađe i čuvajte vašu ljubav. Merkur je retrogradan pa se čuvajte nepovoljnosti. Više se družite s pozitivnim osobama i čuvajte se stresa dok vam je energija dosta dobra.


Nastavak na sledećoj strani.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC

 

Planete ukazuju na to da vam je naklonjeno okruženje i da su vam povoljni aspekti za finansije koje nisu stečene vlastitom zaradom već kroz kredite, nasleđa od izdavanja nekretnina. Kako vam je naglašeno osmo polje, sada vam se ne preporučuje da uzmete zajam jer se neće isplatiti. Neki projekti bi trebalo da se preformulišu i isprave. Polje inostranstva i stranaca vam je naklonjeno za karijeru.

 

Emotivno su naglašene vatrene strasti i mnogo bolje uspostavljanje komunikacije i intime s potencijalnim partnerom. Kako je Merkur u retrogradnom hodu, mogući su problemi s partnerom pa obratite pažnju i ne svađajte se. Što se tiče zdravlja, više se odmarajte mada je Mars izašao iz vašeg polja psihe pa će sada biti mnogo lakši period za vas.

 

JARAC

 

Vi možete očekivati da zasijate u karijeri kada je javnost u pitanju. Mogući su novi ugovori, dogovori i partnerski odnosi. Pojedini Jarci mogu dobiti na nekim sudskim parnicama. Moguće su finansije preko kredita i pozajmica. Kako je Merkur retrogradan, dobro se preračunajte isplati li vam se to.

 

Emocije i polje ljubavi je palo u polje partnerstva pa ako ste sami, sada možete ući u neku dugoročnu i trajnu vezu dok zauzeti mogu postići dogovor gde su bili nesporazumi. Zbog retrogradnosti Merkura i položaja drugih planeta sada treba dosta paziti da ne pokvarite vašu vezu u partnerskim odnosima. Što se tiče zdravlja, Mars će tranzitirati vašim poljem psihe pa izbegavajte nervozu i pokušajte se odmarati.

 

 

VODOLIJA

 

Vi možete očekivati da se realizujete na poslovnom planu u javnosti. Što se tiče polja finansija, kod vas je izražen timski rad tako da ste tu na dobitku. Moguće su i srećne okolnosti kroz igre na sreću. Mnoge Vodolije mogu kroz polje i rad s prijateljima zaraditi novac.

 

Emotivno ste povezani s retrogradnim Merkurom, jer je to vaše polje emocija i intime pa bi moglo doći do nesporazuma s partnerom. Venera će vam davati mogućnosti da preko posla upoznate partnera u ljubavi, a kod pojedinih Vodolija će dati harmoniju u porodičnoj atmosferi. Zdravlje je mnogo bolje, ali ipak se odmarajte više.

 

RIBE

 

Ako mislite da uspete u poslu, treba da se dobro potrudite. Najveći uspeh možete postići ako ste u kontaktu sa strancima ili inostranim firmama. Emotivno, vama Venera u polju romantike daje velike šanse u ljubavi pa ako ste slobodni i želite novu ljubav onda je slobodno potražite.

 

Mnoge Ribe će doživeti pravi vatromet u ljubavi, a neke mogu potražiti i upoznati ljubav preko neke internet mreže. Zdravlje vam je pod aspektom stresa i anksioznosti pa potražite razonodu i opustite se.

 

makonda-tracker