astro

SVAKO ĆE DO KRAJA GODINE IMATI NAJBOLJI PERIOD ZA LJUBAV: Saznajte koji DANI će biti POVOLJNI ZA VAŠ ZNAK!

0

Proverite kada će Venera biti uz vaš znak!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubavne teme vam nisu u prvom planu, a istovremeno vam se u privatnom životu neće događati ništa loše. Planete će se posložiti tako da će vaš fokus interesa biti većinom na vašem sopstvenom razvoju, napredovanju, kako u znanjima, tako i u karijeri. Bićete čak spremni malo da pustite lične stvari i društvo na stranu i više se posvetiti drugim ciljevima. To ne znači da ćete živeti poput pustinjaka, a ako vas ljubav ipak dotakne, biće to na miran i stabilan način. Oni u dužim vezama učvrstiće svoj odnos. Povoljna Venera otvoriće vaše srce za ljubav od 29.7. do 21.8. i još od 2.11. do 26.11.

 

BIK

 

Najveća promena ove godine biće konačan prelazak Urana u vaš znak. To se može manifestovati revolucijom unutar vas samih, sklonošću ka novim i originalnim zahtevima kako prema sebi, tako i prema drugoj strani. U zavisnosti od toga s kim ste, videćete da li će vas voljena osoba razumeti i prihvatiti vaše povremeno čudno ponašanje. Iz mirne osobe kakva jeste po prirodi, povremeno će duvati sasvim novi vetrovi. Stabilizaciji toga svega doprineće Saturn iz Jarca, pa je verovatno da ćete menjati svoj pristup i svetna uspešan način. Dobra Venera osvetliće vas od 22.8. do 14.9. i od 27.11. do 20.12.

 

 

BLIZANCI

 

Jupiter u vašem prirodnom 7. polju braka i partnerstva verovatno će otvoriti neku lepu priliku za ljubav i zajedništvo. Na vama je da je prepoznate. Već zauzeti poboljšaće svoj odnos s voljenom osobom. Romantika bi vas ove godine mogla dovesti u situaciju da gradite kule u  vazduhu, pa ako bilo s kim planirate zajedničku budućnost, proverite sve realne mogućnosti i tek onda odlučujte i planirajte. S takvim pristupom ćete uspeti. Venera vam je povoljna posebno od 15.9. do 8.10. i od 21.12. do kraja godine.

 

RAK

 

Vaši lični odnosi i dalje će biti vrlo zahtevni. Saturn i Pluton u opoziciji i u vašoj prirodnoj 7. kući braka svako malo će vas dovoditi u iskušenja u kojim će se tražiti ozbiljnost, zrelost, pametan pristup i odgovor na pitanje koja je svrha veze. Neke priče moraćete definisati, neke možda i završiti, te otvoriti neke nove. Vaši odnosi prolaziće sito i rešeto, pa se pripremite. Uz realan pristup, spremnost na saradnju i strpljenje, sve je moguće. Pomagaće vam Neptun iz Riba i Uran iz Bika koji će oba jačati vašu intuitivnu crtu. Venera vam je povoljna posebno do 28.7. i od 9.10. do 1.11.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker