astro

POMRAČENJE MESECA, RETROGRADNI MERKUR, KONFLIKTI, LOMOVI... Prognoza za svaki horoskopski znak u OVOM NEZGODNOM periodu!

0

Merkur je retrogradan i pravi kvadrat s Uranom iz Bika što nam donosi stres i svađe, osećaj usamljenosti, izbegavanje svakodnevnog života, lenjost, nejasne ideje, nepokretnost.

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

 

Kod vas nisu naglašene neke veće poslovne i finansijske mogućnosti. Mnogi Lavovi zbog retrogradnosti planeta mogu doći do finansija od iznajmljivanja nekretnina, što vam donosi Jupiter iz Strelca i retrogradni Merkur. Emotivno vi imate najviše sreće tokom cele godine pa je i ovaj mesec pod dobrom energijom ljubavi.

 

Treba obratiti pažnju jer će Mars tranzitirati kroz vaš znak i Merkur će biti retrogradan pa se ne svađajte i gledajte kroz neku kreativnu energiju da izbegnete nervozu i stres. Kod mnogih Lavova je moguća tajna ljubav ili flert. Mars u vašem znaku vam može doneti mnogo energije, obaveza, stresa i prolaznih problema.

 

DEVICA

 

Kod vas je izraženo ovog meseca druženje s istomišljenicima, humanitarni radovi, uključenja u neke grupe, dok mnoge Device mogu realiovati svoje planove. Srećne okolnosti su vam naglašene i priliv novca koji ste zaradili kroz vašu profesiju je siguran. Napokon će se vaše finansije uvećati. Nikako se ovog meseca ne preporučuju pozajmice niti krediti. Verovatno ovog meseca možete nešto novca i odvojiti za neki lošiji period kada ne budete imali veće prilive novca.

 

Emotivno, ako otvorite svoje srce onda ljubav vas direktno pogađa. U drugoj polovini meseca može doći do nekog nesporazuma, jer je Merkur retrogradan pa budite tolerantni. Veća je naglašenost primanja ljubavi nego davanja pa dobro razmislite. Sada treba naći vreme za sebe i opuštanje da ne dođe do povećane iscrpljenosti, stresa i nesanice.

 

 

VAGA

 

Vaše polje karijere je u prvom planu pa ako niste dobili što zaslužujete ili neku nagradu, sada je potražite. S vašim šefom ili roditeljem s kojim ste u nekoj krizi sada možete postići dogovor ako uopće postoji nesporazum. Naglašeni su veći financijski prilivi novca ako sklopite ugovor s vašim poslovnim partnerom. Čuvajte se osobe iz okruženja koja čeka vašu grešku da bi vam zamerila. Merkur je retrogradan pa bi trebalo dobro razjasniti sve ugovore ili dogovore da ne dođe do greške.

 

Moguće su i novčane dobiti od tuđe imovine koju vi niste stekli, od izdavanja nekretnine ili neke prodaje. Emotivno, mnoge Vage će ostati u vezi, iako nisu u potpunosti srećne i zadovoljne. Pojedine Vage će svoju maštu preneti partneru da bi razbile monotoniju i dosadu svakodnevnice. Moguć je stres i anksioznost pa se odmarajte.

 

ŠKORPIJA

 

Mnogim Škorpijama su naglašeni inostranstvo i stranci. Sve što ste planirali i ka čemu stremite sada se može lepo uokviriti i doneti ishod. Ako ste u nekom parničnom postupku, sada se može završiti u vašu korist. Što se tiče finansija, još vam je Jupiter naklonjen pa gledajte nešto uštedeti za lošiji period. Merkur je retrogradan pa se ne preporučuju nikakvi krediti niti ulasci u zaduženja.

 

Emotivno je povezano s finansijama pa ako nemate partnera vi ga možete pronaći u tom području ili u nekom restoranu. Svi vi koji imate partnera izbegavajte svađe i čuvajte vašu ljubav. Merkur je retrogradan pa se čuvajte nepovoljnosti. Više se družite s pozitivnim osobama i čuvajte se stresa dok vam je energija dosta dobra.


Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker