Zanimljivo

Sekstil između Merkura u petom i Venere u trećem zodijačkom znaku: Novi sustreti sa mladim ili mladolikim osobama koji obećavaju

0

Krajem nedelje, Mesec u Jarcu obrazuje inkonjunkciju sa Merkurom. To je razlog zašto raste podložnost promenama raspoloženja. Neki mogu iznenada da sretnu ili ostvare kontakt sa starom simpatijom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Venera, planeta ljubavi i novca, 5. jula, ulazi u Blizance, a Merkur, simbol biznisa i flerta, 6. jula, u znak Lava. Zbog harmoničnog aspekta između ovih planeta, veće su šanse da odete na jedno ili čak dva kraća putovanja sa partnerom. Takođe, kontakti sa strancima se intenziviraju, a veća je i mogućnost da osvojite neki dobitak u igrama na sreću.

 

Kvadrat između Merkura i tranzitnog Urana, upozorava vozače da budu oprezniji za volanom, jer će na putevima biti pojačana kontrola saobraćajne policije. Ovaj izazovan aspekt takođe upozorava da čuvate vredne predmete, automobile, dokumenta, ključeve, telefone, tablete, kartice.

 

Ljubav u julu: Jedni će zavoditi kao od šale, dok će drugi i sebe razočarati...

 

Budući da je Merkur u Lavu, znaku kreativnosti, šou biznisa i sporta, pod uticajem Venere u razigranim Blizancima, uspeh se smeši sportistima i umetnicima, glumcima, pevačima, rediteljima, scenaristima, piscima, kao i studentima koji su aplicirali za stipendiju ili studije u inostranstvu. Ove nedelje, sekstil između Merkura i Venere, uticaće na sve znake, možda nešto više na Bikove, Vage, Ribe, Blizance, Device i Škorpije.

 

Na ljubavnom planu, sekstil između Merkura u petom i Venere u trećem zodijačkom znaku, nagoveštava mnogo novih susreta sa mlađim ili mladolikim osobama, kao i flertove i nova poznanstva preko društvenih mreža. Ipak, u ovom periodu moguća su i česta razdvajanja od partnera, zbog putovanja ili iznenadni raskidi usled razlike u temperamentu i neslaganja u stavovima.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker