Astrolozi otkrivaju

Ljubav u julu: Jedni će zavoditi kao od šale, dok će drugi i sebe razočarati...

0

Rakovi, da li ste znali, sa Suncem i Marsom smeštenim upravo u Raku - kroz prve dve dekade jula tekuće godine, vašim venama će teći vruća krv!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Iako je jul 2017. stresan mesec što se tiče drugih životnih polja, odličan je mesec za ljubavni život. Jupiter, smešten u kući parova Ovna, pravi lep trigon s Venerom, planetom ljubavi. Iako možete tu i tamo očekivati neke poteškoće, sreća je na vašoj strani i pred vama su srećni susreti, odlična komunikacija koja će pomoći ostvarenju boljeg razumevanja i bliskosti. Pred vama su duge romantične šetnje, izleti, kraća putovanja ili drugi događaji koji će vas usrećiti. Merkur vas vodi prema novim iskustvima, erotici i igrama u spavaćoj sobi između 6. i 26. jula. U zadnjoj dekadi Mars i Saturn vašu snagu i umeće dovode do novog nivoa, povećavaju doživljaje i žeđ za akcijom i pustolovinom.

 

BIK

 

Prve dve dekade jula mogle bi biti napete, jer je Mars, vladar kuće parova Bika, u napetom položaju. Može doći do žustrih rasprava, čak i do sukoba. Može se raditi o bilo čemu, ali uglavnom su to pitanja vezana za novac, posao, zajedničke obaveze, vlasništvo ili stvari vezane uz roditeljstvo i rodbinu. Ne olakšava ni činjenica da tokom ovog perioda nećete imati takta s drugima i strpljenje vam nije jača strana. Pripazite na Mesečeve faze, oko 1, 9. i 16. jula kada je rizik povećan. Situacija se smiruje posle 20. jula, kada vladar kuće veza formira bolji aspekt.

 

Njima ništa nije nedostižno: Pripadnici ova 3 horoskopska znaka uvek dobiju sve što požele

 

BLIZANCI

 

Jul 2017. godine je jedan od najpovoljnijih meseci zato što se Venera, planeta ljubavi i parova, nalazi u Blizancima. Prisustvo Venere u vašem znaku dovoljno je da vas uveri u to da je ovo ispunjavajuć period. Stvari su još bolje: Venera pravi predivan trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, smeštenim u kući erotike Blizanaca. Ovaj sklop je još značajniji ako uzmemo u obzir to da je Venera vladar kuće strasti Blizanaca, a Jupiter je vladar kuće parova Blizanaca. To znači da su pred vama posebni dani u kojima će se dogoditi nešto značajno i posebno. S druge strane, jul je mesec pun napetosti i možda ćete prolaziti kroz komplikovane periode. Uprkos tome, s voljenom osobom bićete usklađeni i ljubav će pobediti.

 

RAK

 

Sa Suncem i Marsom smeštenim upravo u Raku, kroz prve dve dekade jula 2017. godine, vašim venama teče vruća krv, imate puno energije i rasplamsane strasti. Jul je uopšteno mesec pun napetosti, posebno za Rakove i lako je moguće da dođe do neželjenog emotivnog ponašanja. Mars podstiče osvajanje, ali ako je van kontrole dolazi do nemara, agresivnosti ili sukoba. Pazite kako izražavate i pokazujete strast i nećete se naći u nezgodnoj situaciji. Venera, planeta ljubavi, je u 12. kući Raka, što predstavlja tajne, skrivene ljubavi, emocionalnu zavisnost, razočaranja ili udaljavanja.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker