Zvezde prognoziraju

Slaba pozicija Venere u znaku vatrenog Ovna: OVO će najviše pogoditi Ovnove, Škorpije i Jarčeve

0
Ove nedelje Mars obrazuje konjunkciju sa Uranom koji obrazuje i opoziciju sa Jupiterom, kao i polusekstil sa Neptunom. Jak Mars, a slaba Venera u Ovnu, takođe, upozorava na moguće probleme sa vidom, sluhom, zubima, glavoboljama...

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

 

foto: Profimedia

VAGA

 

Planeta sukoba, Mars, vladalac astrološke kuće ljubavi, u istom znaku u kome je i vaš vladalac Venera, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji, Biku ili Vodoliji.

 

ŠKORPIJA

 

Naglašen znak Ovna donosi vam iznenadni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, najavljuje uspeh u poslu sa strancima ali upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima.

 

STRELAC

 

Mnoštvo planeta u astrološkom polju ljubavi, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Neptuna, najavljuje strastveni susret s nekim vatrenim znakom, moguće na sportskom terenu, koncertu ili pozorišnom foajeu.

 

Mesec je osetljiv, još uvek u znaku Riba... OVDE saznajte šta to znači ZA VAS

 

JARAC

 

Mars, planeta inicijative vrlo blizu jednog od vaših vladalaca, Urana, simbola neočekivanih situacija, može da vam donese iznenadno razdvajanje od partnera. Krajem perioda, izbegavajte nepotrebne troškove.

 

VODOLIJA

 

Mnoštvo planeta u Ovnu, znaku u kome se nalazi i vaš vladalac Uran, upozorava da vodite računa o dokumentaciji i vrednim predmetima. Izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako vas od njega deli veća razlika u godinama.

 

RIBE

 

Ojačana pozicija Marsa, planete seksualnosti, najavljuje susret sa atraktivnom osobom koja nosi uniformu na radu. Krajem perioda obavite važne poslovne dogovore sa strancima, kao i finansijske transakcije.

 

( Izvor: Novosti.rs, Marina Jungić Milošević )
makonda-tracker