Astro saveti

Iskoristite sve što imate do 15. avgusta: Spremite se za OVE ljubavne izazove!

0
Dok Mesec u znaku Vage obeležava sedmicu odnosa, Venerini aspekti stižu na red tek krajem nedelje. Prvo će Merkur krenuti u analizu i svojim trigonom sa Plutonom uticati na promene, najviše u stavovima i mišljenju.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon toga će, krajem sedmice, doći Venerini susreti sa Saturnom (Venera kvadrat Saturn) i Neptunom (Venera opozicija Neptun). Za sam kraj nedelje trebaće vam dosta snage, energije i strpljenja, zato, prvi deo sedmice iskoristite za kreativne stvari koje vas inspirišu i motivišu. Prvog dana Mesec još ide znakom Vage ali ima kvadrat sa Plutonom i opoziciju sa Uranom, pa se u vama mogu smenjivati osećanja.

 

Ovo je dan odnosa i šta god budete radili nećete biti sami ali ma koliko se trudili nećete biti istog mišljenja sa partnerom. Opozicija sa Uranom može izazvati nemir i stres, zato se unapred pripremite da šta god se bude dešavalo toga dana nije vredno narušavanja mira. Iako je Vaga sklona da pravi kompromise i balanse, nemojte prihvatati tuđe predloge zarad mira, ako se vaši stavovi ne uvažavaju, najbolje rešenje je da sačekate drugi dan i pokušate ponovo, bilo da je u pitanju neka ideja, razgovor ili posao.

 

Drugog dana situacija je mnogo drugačija, Mesec pravi protočne aspekte, ali sama pozicija (Mesec u Škorpionu je u padu) umanjuje svaku radost i svako zadovoljstvo. U utorak je Mesec u sekstilu sa Venerom, pa je ovo dan kada strast može biti naglašena, i kada će vas ona voditi. Biće takođe i onih koji će biti okupirni svojim finansijama i računima.

 

Kineski horoskop za avgust 2016. godine: Kuda ste krenuli i kako da stignete najbrže?

 

U sredu je situacija slična, ovo su dobri dani za post, vežbe i osamu, jer se često može dogoditi da u društvu budete sarkastični ili da vaš sagovornik bude ironično nastrojen (Mesec u Škorpionu trigon Merkur). U svakom slučaju, iako su ovo dani bez planetarnih aspekata sem Mesečevih, informativne emisije mogu biti pune priča o kriminalu, stradanjima i vremenskim katastrofama jer je Mesec u Škoprionu uvek slika nekog naroda (Mesec) koji je pao (Mesec u padu).

 

A ako se odlučite da večeri provedete kraj ekrana, očekuju vas filmovi puni strasti, posesivnosti i borbe za život. Napetost od početka do kraja.

Četvrtak je za jupiterijanske tipove. U prvoj polovini dana Mesec je još uvek u znaku Škorpiona i pravi lep trigon sa Jupiterom, pa se budi optimizam i vrlo zrelo i mudro razmišljanje.

 

Ovom aspektu će se Merkur pridružiti (Merkur trigon Pluton) što će vas navesti na jedno ozbiljno razmišljanje. Ovo su odluke, promene i težnja da se postigne bolje, da se uradi više (Merkur u Devici). Jako je važno da toga dana obratite pažnju na susrete koje budete imali i informacije koje budu dolazile do vas, jer se u njima krije važna poruka koja vam donosi promene.

 

makonda-tracker