Dupliranje energije vatrenog Majmuna

Kineski horoskop za avgust 2016. godine: Kuda ste krenuli i kako da stignete najbrže?

0
Šta se dešava kad se duplira energija vatrenog Majmuna?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neki će reći da dolazi do stagnacije, a savet je da je izbegnete tako što ćete uvesti element Drveta u većoj meri u svoj život, piše Lovesensa. Zato krenite u prirodu, provedite što više vremena među drvećem i biljkama, a na duhovnom nivou zastanite da razmislite kuda ste krenuli i kako da tamo najbrže stignete.

 

Pacov

 

Na poslu ćete morati da zapnete iz sve snage, ali vas makar kreativnost i energija neće napuštati! Zato zapnite i hrabro i spremno na novine, jer se baš u tom pravcu pruža vaš čarobni put od žutih cigli i čeka vas uspeh. Na romantičnom planu, uspeh će se ograničiti na prijatna poznanstva... možda tek poneko od njih probudi sanjara u vama, ali ti će impulsi brzo proći.

 

Bivo

 

Ne zalećite se - nije romansa sve što zvuči romantično! To ne znači da ne treba da istražujete nove načine da upoznate zanimljive ljude. Promenite uobičajena mesta za izlaske, upoznajte se sa osobom koju vam već dugo preporučuju. Na poslu vas čeka ozbiljna konkurencija, ali proverite prvo da li možda želite da izađete iz tog takmičenja? Možda su se i vaši ciljevi promenili u međuvremenu.

 

Tigar

 

Kompromis je ključna reč za avgust 2016. godine. Sa partnerom utvrdite oko čega se zaista slažete, na poslu ustanovite koji su glavni zadaci koji ne smeju da čekaju. Tek tada proverite šta je ostalo "ispod crte", pa pažljivo razmislite da li je nešto od preostalih pitanja vredno stresa, rasipanja energije i razlaza.

 

Zec

 

Ono što vi budete naučili o tvrdoglavosti bićete sposobni i da prenesete na druge. Naravno, pod uslovom da pažljivo birate reči i umekšate pristup . Moguće je da zadržite svoja ključna načela ali i da pokažete koliko ste spremni da pomognete onima kojima je pomoć potrebna. Za zaljubljene, avgust donosi potvrdu ljubavi - ništa ne može da naruši vaš odnos ma koliko da dugo traje!

 

Često ćete ih mrzeti, jer nemaju dlaku na jeziku: Ovo su NAJISKRENIJI znaci zodijaka

 

Zmaj

 

Avgust je mesec za učenje, profesionalni napredak, razmenu informacija i snažnu komunikaciju. Ako osetite blage talase neprijateljstva, uzvratite miroljubivim ponudama i timskim radom. Harmonija se prenosi i na romantično polje, a usamljeni Zmajevi ovog meseca biće obasjani i ljubavnim varnicama.

 

Zmija

 

Očekuju vas iskušenja i izbori. Odlučujte mudro, pažljivo birajte trenutak izvršenja. Neke od odluka mogu ostaviti posledice za ceo život, a ključna rečenica za vas je - bolje ikad nego nikad. Podsvest će pomoći i u ljubavnim odnosima. Osluškujte - i setite se jednog svog važnog obećanja. Da li je to nešto što ste obećali - sebi?

 

makonda-tracker