Astro prognoze

Mesečni horoskop za avgust 2016. godine: Nekome će u ljubavi biti pružena jedinstvena prilika koja se ne propušta!

0
Dragi Ovnovi, ako još niste otišli na letovanje i planirate isto baš tokom ovog meseca tamo ćete i moći da upoznate izuzetno kvalitetnu osobu. Ta osoba će biti jako uspešna u poslu koji obavlja, ali i neko ko i te kako ima izraženu emociju u sebi. Velika je verovatnoća da je u pitanju neki od vatrenih znakova Zodijaka...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Posao: Na poslu bi tokom ovog meseca trebalo da vam bude znatno lakše nego inače. Ne vidim neke veće probleme, sem manjih nesporazuma kojih svuda ima. Povedite računa o samoj komunikaciji sa kolegom koji je rođen u znaku Bika. Može biti sklon da vas isprovocira, pa povedite računa da ne odreagujete burno. Ako ne radite vidim mogućnost promena na bolje i to tokom perioda od 12-og do 20-og. U pitanju je posao koji ima veze sa strancima i gde bi sva ta va[a energija, kao i ideje koje imate do[le do izražaja.

 

Ljubav: Brak je nešto šta će vam u ovom mesecu biti izuezetno bitno. Radićete maksimalno na komunikaciji sa partnerom i nećete biti ljubomorni kao što to često činite. Ako niste u vezi vidim jako veliku mogućnost iste i to na nekom putu. Ako još niste otišli na letovanje i planirate isto baš tokom ovog meseca tamo ćete i moći da upoznate izuzetno kvalitetnu osobu. Ta osoba će biti jako uspešna u poslu koji obavlja, ali i neko ko i te kako ima izraženu emociju u sebi. Velika je verovatnoća da je u pitanju neki od vatrenih znakova Zodijaka.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa krvnim pritiskom.

 

Bik

 

Posao: Na poslu je vidljiva blaga nervoza. Želećete neke svoje ideje da pretočite u delo, ali će se neko od kolega po tom pitanju buniti i zbog toga se možete jako iznervirati i ući u svađu. Pokušajte da se smirite i to pre svega u trećoj sedmici u mesecu. Ako niste u radnom odnosu a imate mogućnost da se zaposlite na poslu koji je vezan za uniformu to i iskoristite. Nemojte se dvoumiti niti jednog trenutka, jer vam zaista taj vid posla može doneti uspeh i zadovoljstvo u svakom smislu te reči i čak šta više bi tamo mogli i da napredujete.

 

Ljubav: U braku su mogući problemi, ali bez nekog velikog razloga. Neko od poznanika vam može nešto napričati za voljeno biće i da vam zbog tih priča proradi ljubomora. Savet za vas je da ne obraćate pažnju na takve stvari, već da samo verujete svojim očima tj onome šta vidite. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koja radi u stranoj firmi, ili čak i živi negde preko. Ovo bi trebalo da bude izuzetno pozitivno iznenađenje a na vama je da maksimalno iskoristite priliku koja će vam se ukazati. Ovakvih prilika nećete imati često ako je budete propustili.

 

Zdravlje: Mogući su bolovi u leđima, kao posledica dugog sedenja, ili naglog ustajanja.

 

Blizanci

 

Posao: Na poslu vam je moguće napredovanje. Izuzetno ste vredni u poslednjih par meseci i svakako da za to trebate dobiti nagradu. Na vama je da i dalje budete isti i da pre svega ne dozvolite sebi da uđete u svađu sa nadređenim. Prag tolerancije vam jeste jak, ali čisto skrećem pažnju. Ako niste u radnom odnosu vidim mogućnost posla. Period od 17-og do 23-eg vam je izuzetno lepo prikazan. Vidim jako veliku mogućnost zaposlenja u nekoj inostanoj firmi a moguće da će ta firma biti takva da ćete dosta putovati po svetu na doškolovavanje.

 

Ljubav: U mesecu pred vama ćete maksimalno ugađati partneru. Bićete izuzetno emotivni, ali i nežni ka njemu. Ne možete ni zamisliti u kojoj meri će mu sve to prijati od strane vas. Ako ste slobodni tokom perioda od 5-og do 15-og bi mogli da upoznate finu osobu za sebe. To ćete moći da ostvarite tokom odlaska na neko od kupališta. Nekako ćete biti veseli i biće dovoljno samo malo da vas taj neko zavede i doćiće do veze. Uživajte u trenutcima koje će vam ta neka osoba priuštiti i gledajte da mu se u svakom smislu te reči posvetite bez i malo sumnje u njega.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima. Izbegavajte teške fizičke poslove.

 

Rak

 

Posao: Shvatili ste neke svoje mane i radite na sebi u tom nekom smislu. Dobro to činite. Na poslu je vidljivo više zadovoljstva u vama i nekako opušteniji odlazite na isti. Budite posvećeni svemu tome i dalje i verujte u cilj koji imate. Tokom druge sedmice u mesecu je moguća sitna provokacija ženske osobe rođene u znaku Riba pa gledajte da to eskivirate. Ako ne radite možete to promeniti u poslednjoj sedmici u meseci. Mislim da to neće biti preterano dobar posao, ali će svakako doneti neki vid zarade.

 

Ljubav: Drugu polovinu meseca gledajte da iskoristite na način da ćete sa partnerom, ali i decom odlaziti na razne izlete. To će i te kako moći da učvrsti ovaj odnos i da još više pojača ljubav među vama. Voljeno biće će znati na sve to da uzvrati na pravi način. Ako ste slobodni vidim ogromnu mogućnost veze na sportskoj manifestaciji. Verovatno ćete otići na neku utakmicu i sl pa gledajte da uspostavite komunikaciju sa tom osobom koja bi dosta brzo mogla da dovede i do ulaska u emotivnu vezu. U pitanju je malo starija osoba od vas koja spolja gledajući deluje mlađe.

Zdravlje: Moguća je lošija cirkulacija.

 

Lav

 

Posao: Na poslu i dalje prikupljate simpatije. Ljudi vas sve više i više cene. Moguć je predlog nadređenog vezano za neki projekat. Ako do toga dođe prihvatite isti. Ima u vama i te kako kvaliteta i znam da bi sve to uspešno realizovali. Ako ne radite a imate priliku da idete preko i uz to znate i strani jezik onda nemate ni jednog razloga za brigom. Druga trećina meseca vam je izuzetno lepo prikazana. Nadam se da ćete sve to ostvariti i da ćete uživati u sreći koja će vam se ukazati a znajte i to da ovakav period nećete imati tako često.

 

Ljubav: U braku nećete biti baš opusteni. Nešto će vam jako smetati kod voljenog bića pa su moguće česte prepirke koje će biti baš naglašene tokom druge trećine meseca. Pokušajte koliko god to možete da budete smireni. Ako ste slobodni vidim mogućnost zanimljivog dešavanja, ali samo u smislu neobavezne veze i to sa osobom koju poznajete nekih pola godine. Verovatno da je u pitanju zauzeta osoba, tako da gledajte da ograničite očekivanja od iste kako se ne bi zaljubili i onda samim tim i patili.

 

Zdravlje: Vorite računa o načinu ishrane zbog mogućeg povećanja holesterola.

 

Devica

 

Posao: Na poslu ste uhvatili ritam da tako kažem i sve vam je bolje i bolje. Važno je da tako nastavite i na dalje. Ne stoji vam baš ništa loše. Svakako da je do vase ličnosti da više verujete ljudima i neka ovaj mesec bude takav da ćete tako i učiniti. Ako niste u radnom odnosu nemojte puno razmišljati o ponudi koju vam nudi prijatelj. Sami ste svesni koliko je danas teško vreme i da nije lako doći do posla. Pošto je tako onda znate šta vam je činiti a povoljan period za konkurisanje će biti od 10-og do 17-og. Vremenom bi na tom poslu mogli i da napredujete, tako da mislim da neće biti prolaznog karaktera.

 

Ljubav: U braku često znate da napadate partnera oko nekih stvari koje su za njega normalne. Razumem da vam dosta toga smeta, ali jednostavno morate pokušati da ga shvatite. On zaista nije neko ko to nešto čini namerno, ali pošto to nema veze sa prevarom, ili time da vas na bilo koji način ponižava onda mislim da bi trebalo da pokušate da budete razumniji ka njemu. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koja je jako bliska sa prijateljem i koja će sasvim slučajno doći u goste kod njega. U pitanju je vikend verovatno u drugoj sedmici u mesecu.

 

Zdravlje: Moguće je pojavljivanje vrtoglavica.

 

makonda-tracker