Astro prognoze

Mesečni horoskop za avgust 2016. godine: Nekome će u ljubavi biti pružena jedinstvena prilika koja se ne propušta!

0
Dragi Ovnovi, ako još niste otišli na letovanje i planirate isto baš tokom ovog meseca tamo ćete i moći da upoznate izuzetno kvalitetnu osobu. Ta osoba će biti jako uspešna u poslu koji obavlja, ali i neko ko i te kako ima izraženu emociju u sebi. Velika je verovatnoća da je u pitanju neki od vatrenih znakova Zodijaka...

 

Vaga

 

foto: Profimedia

Posao: U mesecu pred vama je vidljivo slabljenje nervoze. Ona je u prošlom mesecu bila baš jaka, ali se nadam da ćete u ovom mesecu biti mnogo smireniji kao što se i vidi da bi trebalo biti. Ako niste u radnom odnosu mogu reći da ćete imati mogućnost promena na bolje i to na poslu koji ima veze sa komercijalom na neki način. Potrebno je sami da se izborite za takav posao bez oslanjanja na tuđa obećanja. Znači gledajte da sami konkurišete na takva mesta i neće biti problema.

 

Ljubav: U braku sve šta trebate činiti je to da gledate da pokažete emociju na pravi način i da to činite uvek kada osetite u srcu. Nemojte emocije potiskivati u sebi, jer nema potrebe za tim. Ako ste slobodni vidim mogućnost kvalitetnih dešavanja i to sa osobom koju nikada do sada niste sreli. Biće u pitanju neko za koga ste čuli od prijatelja da je dobra osoba, ali koga ćete upoznati na način što će doći u goste kod tog prijatelja kojeg poznajete. Mišljenja sam da ima privatnu firmu, ali i da je neko ko je izašao iz duge veze sa starijom osobom od sebe.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa glavoboljama, ali i pojava jače malaksalosti.

 

Škorpija

 

Posao: Vi ste neko ko kada odmara to čini sto posto, ali i kada radi takođe sebe daje sto posto. U mesecu koji je krenuo ćete biti posvećeni radu do maksimuma. Nećete stedeti svoju energiju ni malo i samim tim onda ne možete ni imati probleme. Moguće su dodatne poslovne obaveze kod vas pa ne bi bilo loše da iste prihvatite. Kao prvo ćete imati veću zaradu a ako drugo mislim da vam to nikako neće predstavljati problem. Ako ne radite možete nešto promeniti u drugoj sedmici u mesecu, ali mislim da to neće biti ono pravo. To će na neki način više biti test za vas u smislu da vidite da li ste spremni da radite taj neki vid posla, ili ne.

 

Ljubav: Partner može biti sklon tome da vas provocira. Neće to činiti iz razloga što ne oseća ljubav ka vama, već zato što nije zadovoljan poslom pa će to nezadovoljstvo prenositi i na kuću. Pokušajte koliko god to možete da ne dolivate ulje na vatru što se kaže, već na blag način imajte komunikaciju sa njim. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze, ali veze sa osobom koja vam se nije sviđala i sa kojom će nekako naglo proraditi ta neka hemija. Uđite slobodno u tu vezu i gradite je. Mislim da će i te kako moći da vam dokaže da je zaista vredan vaše šanse.

 

Zdravlje: Mogući su problemi sa organima za disanje, ali i sa bolovima u stomaku.

 

Strelac

 

Posao: Na poslu je moguća nervoza, ali zaista znatno manja nego što je bila proteklog meseca i ta manja može biti u svega par dana tokom meseca. Ne vidim vam napredovanje na poslu i nešto slično tome, ali ne vidim ni probleme. Ako se ukaže prilika da dobijete ponudu za promenom grada u kome bi radili a da ima veze sa istom firmom to bi bilo pametno da prihvatite. Ako niste u radnom odnosu bilo bi dobro da konkurišete na mesta koja na neki način imaju veze sa ugostiteljstvom. To je verovatno nešto sasvim novo za vas, ali dok ne probate ne možete znati koliko će vam odgovarati, ili ne odgovarati.

 

Ljubav: Više se radujete ljubavi koju dobijate od strane partnera a takođe i on može biti sklon da vam ugađa. Sve je to nešto šta i te kako može delovati pozitivno na odnos vas dvoje. Jedino šta vidim kao manji problem je to što tokom odlaska na kafu kod komšija možete posumnjati kako tu neku osobu gleda na loš način i sa nekom namerom. To zaista nije tako, već će jednostavno možda samo tako delovati. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze sa poslovnim saradnikom i osobom koja jako dugo oseća to nešto ka vama, ali koji nije imao hrabrosti da prizna. Sada će to učiniti a na vama je odluka.

 

Zdravlje: Vodite računa ako nešto trenirate kako ne bi došlo do povređivanja skočnog zgloba na nozi.

 

Jarac

 

Posao: U ovom mesecu možete imati problema na poslu. Pre svega se pričuvajte ako radite sa papirologijom. Koncentracija vam neće biti u dovoljnoj meri jaka i moguće su veće greške. Takođe je moguće dobijanje znatno više posla nego inače pa i zbog toga možete grešiti. Zbog toga možete dobijati novčane kazne. Ako niste u radnom odnosu imaćete mogućnost na nađete neki honorarni posao, ali na žalost ne vidim da možete naći kvalitetan posao. Jednostavno vam je takav mesec i nemojte previše brinuti. Proćiće i on i onda će biti znatno bolje.

 

Ljubav: Izuzetno ste tolerantni, ali ste svakako i vi živo biće pa znate da se iznervirate. Gledajte da partneru na neki drugačiji način stavite do znanja gde greši. Mnogo činite za brak i onda svakako ne trebate dozvoljavati da vas provocira nekim nevažnim stvarima. Ako ste slobodni vidim mogućnost promene koje neće biti planirane. Jednostavno tokom čekanja prevoza vam neko može prići i pitati nešto neobavezno a na vama je da tada pokrenete dublju komunikaciju, jer bi baš sa tom osobom mogli da uđete u vezu.

 

Zdravlje: Moguće su alergije, kao i stomačni virusi usled konzumiranja pokvarene hrane.


Vodolija

 

Posao. Na poslu ste se ponovo opustili. Taman ste se pokrenuli i sve je bilo super a sada opet energetski padate. Prvo šta morate učiniti je to da sami sa sobom odlučite šta i kako želite od života. Vama nije toliko teško koliko stalno spominjete. Ljudi oko vas imaju mnogo veće probleme. Morate zbog samog sebe shvatiti neke stvari i čuvati mesto na kome radite, jer ako ga izgubite biće kasno da se kajete što ga više niste cenili a moja je dužnost svakako da vas upozorim. Ako ne radite moguće je zaposlenje na trafici.

 

Ljubav: Svesni ste svih grešaka koje ste činili u prošlosti. Mislim da tokom ovog meseca nećete iste činiti, iako ste neko ko se oseća baš nervozno. Partner je neko ko vam može biti najveća podrška u životu i takve činjenice bi trebali da budete svesni. Ako ste slobodni postoji mogućnost za vezom i to sa osobom koja je bliska nekome od vaših rođaka. Do sada niste želeli da se aktivirate oko te osobe, iako vam se jako sviđala, ali je savet da se prvoj trećini meseca aktivirate oko iste. Možete uspeti i ne samo da možete uspeti, već vam ta veza može biti jako kvalitetna.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

 

Ribe

 

Posao: Počeli ste dosta da se sekirate. Ne radite to sebi. Znam da imate problema i da su nadređeni pooštrili disciplinu, ali ne činite to sebi. Vi ste neko ko se uvek borio radom i samim tim tako trebate činiti i na dalje. Ja vam zaista ne vidim probleme, tako da nema potrebe za tolikom nervozom. Ako ne radite pokušajte u trgovini tokom treće sedmice u mesecu. Verujem da vam se takav vid posla sada čini kao dosadan, ali i te kako vam može biti zanimljiv kada budete krenuli tamo sa radom.

 

Ljubav: U braku je moguća nervoza iz razloga što niste ispunili ono šta ste obećali a ima veze sa odlaskom na odmor. To partneru i te kako može biti krivo i baš može biti naglašena nervoza kod nje. Sada ne vredi da budete tvrdoglavi i da svađom ubeđujete da niste krivi kada i sami znate da jeste, već jednostavno priznajte grešku. Ako ste slobodni mišljenja sam da nećete ulaziti u kvalitetnu vezu, već je moguća neobavezna i to sa osobom koju ćete upoznati u nekom kafiću. Nakon ovog meseca bi sve to trebalo da bude znatno bolje, ali je sada tako kako je.

 

Zdravlje: Mogući su manji osipi na koži.

 

Izvor: www.astrousluge.com

makonda-tracker