TAJNE BROJEVA

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 30. JUL: Sedmice skidaju teret s leđa, Jedinice se moraju dobro zabaviti danas

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pored dnevnog i ljubavnog horoskopa, proverite i numerologiju za danas.

 

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec. 

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Ne shvatajte preozbiljno ni život ni sebe. Vaša ambicija je za divljenje. Imate takmičarski duh i posvećeni ste ostvarenju ciljeva, ali ovo za vas može biti težak teret ako niste pažljivi. Uradite nešto što će vas zabaviti danas!

 

2

 

Danas je dan kad se morate smejati. Atmosfera je lagana, a pravo je vreme za dobru zabavu.  Ispričajte šalu kolegama s posla ili prijateljima i sigurno će biti prihvaćena. Uvek je pravo vreme da se s ljudima povežete na ovaj način. Nekad baš tom društvenošću činite da budete i produktivniji u obavezama.

 

 

3

 

Ako možete da se fokusirate na svoju kreativnu stranu, odlično ćete se osećati. Lako je odvratiti vam pažnju danas, a posebno vas odvlače i društvene mreže. Nađite način da se izrazite kroz kreativnost, jer ćete uživati i biti produktivni.

 

4

 

Danas je dan za izvršavanje ideja i akciju. Ne samo da ćete biti maštoviti i puni smelost za nov pristup problemima, već ćete ih i rešavati mnogo lakše. Ne oklevajte da predstavite drugima sve ono što vam je u glavi, jer te ideje su odlične. Verujte u uspeh!

 

5

 

Morate se odupreti samosažaljenju. Inače volite zabavu i mekog ste srca, a mnogo vas je lako danas povrediti. Kad vam stvari ne idu na ruku, to vas povređuje. Pričajte s nekim i učite sebe da budete pozitivniji i mislite unapred. Budite optimistični i gledajte u budućnost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker