TAJNE BROJEVA

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 30. JUL: Sedmice skidaju teret s leđa, Jedinice se moraju dobro zabaviti danas

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

6

 

Izađite napolje i iskusite koliko život može da bude sjajan. Stvari nekad izgledaju kao da vam nisu nadohvat ruke, ali važno je da uživate u svakom momentu i doći ćete do svega što zaželite. Šetajte, idite na večeru sa prijateljem, provedite vreme sa ljubimcem... Osećaćete to kao nagradu i biti osveženi.

 

7

 

Danas vam stvari ne izgledaju tako ozbiljno. To će vam pomoći da smanjite tenziju i stres koji osećate. Smejaćete se, biti svežiji. Mnogo je tereta na vašim plećima, tako da ste došli u fazu kad učite da se smejete i ružnim stvarima. Ublažite osećaj napetosti kroz društvene aktivnosti.

 

8

 

Bićete zainteresovani samo da se dobro provedete danas. Radili ste dugo i mnogo, a sad je vreme da se opustite. Ako ne uzmete odmor od rutine, ući ćete u kolosek iz kog se stvari gledaju isključivo ozbiljno. Zato iskoristite energiju ovog dana da se smejete. Rad vas svakako čeka!

 

9

 

Danas ćete previše sanjariti. Vaša mašta leti visoko, a dobro je da sebi dopustite vreme za imaginaciju, uprkos zauzetosti i poslu. Shvatićete u kom smeru se krećete i sve oko čega ste se dvoumili kristalno će postati jasno. Ovaj dan je moćan za vas.

 

 

makonda-tracker