astro prognoze

FLERT, LJUBAV, NOVAC: Proverite šta vašem znaku donosi MLAD MESEC u Ovnu (od 11. aprila)

0

Saznajte šta vam donosi mlad Mesec u Ovnu od 11. aprila 2021!

 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Rakovima ovaj mlad Mesec aktivira polje posla i karijere, te oni svu svoju energiju mogu da fokusiraju na unapređenje ili na stvaranje novog koraka napred ka tome.

 

Devicama ovaj mlad Mesec aktivira polje ulaganja, tranformacija u poslu, nove početke u poslovno - finansijskim konstrukcijama, pa je preporuka za njih da svoju energiju tokom ovog meseca usmere na takve poduhvate. Vage su veoma aktivirane ovim mladim Mesecom, jer on upravo pokreće njihovu kuću partnerstva, pa vreme pred njima je idealno za definisanje odnosa, ako su u dužoj vezi da redefinišu stare veze i unesu promene i svežinu u taj odnos.

 

Vage će biti vrlo intenvizirane i po pitanju važnih odluka u vezi svog ljubavnog statusa.

 

Škorpijama će najvećim delom ovaj mlad Mesec uneti novine na poslu i službi u kojoj su, ali i potrebu da se bave svojim zdravljem, te je savet za njih da odu na zdravstvene preglede koje već duže vreme izbegavaju.

 

Jarčevi će ovim mladim Mesecom biti aktivirani na poslove koji se tiču kuće, doma i porodice ali i privatnog posla. Idealni dani za započinjanje novih poslovnih privatnih poslova su pred njima.

 

Vodolijama će i te kako prijati ovaj mlad Mesec za donošenje važnih poslovnih ali i životnih odluka, za razgovore sa rođacima, braćom i sestrama ali i za kraća putovanja koja će za njih biti vrlo prijatna i uneti životnu radost i promene u svakodnevnicu. Ribama ovaj mlad Mesec aktivira kuću novca, vrednosti i finansija, te drage Ribe, pripremite se na veći novac, koji vam stiže sa naletom inspiracije, konkretnih ideja i sprovođenja istih, kroz prodaju vaših projekata, ali i kroz samoreklamu, jer ste od početka godine vrlo traženi u poslovnom smislu.

I da se ne zaboravi, ovog dana pokrenite što god želite da vam uspe i poraste.

 

Ako želite da krenete u novu ljubavnu priču, pošaljite poruku osobi koja vam se sviđa. Ako želite da zaradite novac, ovog dana krenite u kreiranje toga što želite da vam donese novac. Napravite ček izobilja, maštajte o novinama u životu, kako će se one pokrenuti i šta želite kao krajnji rezultat da dobijete. Ovo je prvi mlad Mesec ove astrološke godine, pa je važno da postavite tokom meseca temelje svojih želja i krenete u konkretizaciju istih. Važno je da znate šta želite. Posejte nameru tokom mladog Meseca i ako je namera dobra i ispravna izrašće prekrasan cvet ili plod, koji ćete sa uživanjem da uberete.

 

 

makonda-tracker