astro

HOROSKOP ZA VIKEND: Istraživanje, romantika, pustolovina — sve nas to očekuje do 4. novembra

0

U petak je Mesec ušao u Jarca, čineći nas usklađenima sa praktičnim stvarima, postavljanjem ciljeva i marljivim radom na njihovom ostvarivanju. Planeta ljubavi i lepote Venera ulazi u Strelca i donosi mnogo laganiju atmosferu, optimizam i nadu u budućnost koja će doneti nešto fenomenalno.

foto: Profimedia

U nedelju pre podne Mesec prelazi u Vodoliju. Venera u Strelcu u trigonu je sa Kironom u Ovnu. Ne preporučuje se da vrludate kad su posredi ljubavni odnosi jer bi stvari mogle krenuti u pogrešnom smeru, upozorava G. Scott. Mesec je u sekstilu s Kironom i Venerom, a u kvadratu sa Uranom u Biku.

 

U nedelju pripazite da se ne uživite u ulogu mučenika radi višeg cilja i potpuno zavarate sami sebe o tome šta činite, upozorava astrolog. Mogli biste se uplesti u nešto iz čega se posle dugo nećete moći izvući i potrajaće dok raščistite nered koji bi zbog toga mogao nastati. Zato nemojte smetnuti s uma da kao odgovor na osećaj koji imate ne morate učiniti nešto drastično, ističe G. Scott.

 

Umesto toga, ako možete, u nedelju otputujte jer je to odličan dan za to, mogli biste doživeti nešto posebno, pravu pustolovinu, upoznati zanimljive ljude. A najbolji način kanalisanja energije koja će vladati u nedelju jeste usmeriti je u ljubavni život jer to obećava mnogo zabave i uzvraćenih osećanja. Takođe, nedelja je još jedan odličan dan za upoznavanje ljudi. Ključne su reči ovih dana: istraživanje i pustolovina, pa ljubav i romantika.

 

 

makonda-tracker