Bez kompromisa

Vreme je za tajne veze: Skrivene ljubavne želje Venere u Škorpiji

0

Ovo je vreme kada su moguće tajne veze, skrivene želje, ljubavi koje nastaju u period koji je kritičan, ili kada se dešavaju neprijatne situacije. Nekad je to na mestima koje odišu atmosferom tajanstvenosti, opasnosti ili gde se vodi neki vid borbe između svetla i tame...

 

Zavođenje praćeno neodoljivom magnetskom privlačnošću

foto: Profimedia

Venera u Škorpiji će osobama koje imaju sunčani znak u Škorpiji ili podznak pomoći da zavedu, opčine ili probude ljubavne strasti. To možete učiniti ako pobedite strah i budete spremni da pokažete svoje čari. Posebno će joj to uspeti kada bude u sekstilu sa Plutonom oko 20. i 21. novembra. To je vreme koje pojačava strasti, može da dosnese intenzivne ljubavnu strast i nezapamćena erotska zadovoljstva. Ljubavne varnice će prštati na sve strane, pa ako niste spremni na sve ili ništa, budite oprezni, jer ovde nema sredine, voli se ili prezire.

 

To najbolje znaju oni koji imaju u natalu Veneru u Škorpiji i koji se susreću sa ljubavnim iskustvima koja su snažna, jer se osoba sa Venerom u Škorpiji predaje ljubavi do kraja kada voli. A u takvoj ljubavi nisu bezazlane, ali pre svega prema sebi.

 

Zavođenje je u ovom periodu je praćeno neodoljivom magnetskom privlačnošću. Plodnost je u ovom periodu veća, posebno dok Mesec bude bio u vodenim znacima u Raku 7. novembra ili u Škorpiji 17. novembra u konjukciji sa Jupterom, Venerom ili u Ribama, 28. novembra dok bude u trigonu sa Venerom u Škorpiji. Period zavođenja i neobičnih ljubavi koje mogu da budu izuzetne, ako se veruje u ljubav biće i kada Venera u Škorpiji bude u trigonu sa Neptunom u Ribama oko 12. i 13. novembra. To je povoljan period i za uživanje u lepoti, zadovoljstvima, ali i odnosima sa strancima i umetnicima.

 

Kineski horoskop za novembar jednom znaku obećava ljubav iz snova, ali pre svega... : Zmajevi, ne izazivajte đavola

 

Budite oprezni dok je Venera u Škorpiji da od ljubavnog žara, ne dođe do ljubavnih razmirica, praćene žestokom ljubomorom može doći i to može razoriti vašu ljubavnu sreću. Ovo je vreme kada može da bude i ljubavnih svađa, ljubomorne scene za filmove i neusklađenih ljubavnih želja i potreba. Kako će se na vas to odraziti uticaj Venere u Škorpiji zavisi od položaja natalne Venere, ali je izvesno da će u ljubavi će biti više izazova i opasnosti.

 

To ćete osetiti, posebno ukoliko ste skloni takvim odnosima, odnosno ako imate Veneru u Škorpiji ili neki aspekt između Venere i Plutona u natalu.

makonda-tracker