SVETSKA MODA

Moderno, RETRO, jednostavno — BOTTEGA! Ultrašik torbe koje ćete nositi i sutra i za 50 godina

0

Italija je zemlja mode i stila, pa ne iznenađuje uspeh poslednje revije slavne modne kuće Bottega Veneta, gde smo imali prilike da vidimo kakve torbe će se nositi ove sezone i kako da date retro sjaj vašoj modernoj kombinaciji.

foto: EPA/MATTEO BAZZI, SplashNews/Profimedia
foto: EPA/MATTEO BAZZI, SplashNews/Profimedia

Proteklog vikenda, modna kuća Bottega Veneta je predstavila kolekciju torbi dizajnera Matjea Blejzija, a ujedno ovo je bio i njegov debi koji je uspešno prošao.

 

Ono što odmah možemo da primetimo jeste povratak u prošlost i u same početke ove modne kuće. Dizajner je rešio da spoji retro sa modernim tendencijama i da zadrži ono što je prepoznatljiv znak Bottega Venete.

 

Bitno je zadržati stil iznad mode, a to znači imati model koji je bezvremen. Moć je u jednostavnosti, a uverili smo se da ove torbe to imaju.

 

Kreator je zadržao osnovu poznatog brenda, te su tako sve torbe rađene u čuvenoj tehnici tkanja intrećijato. Dominiraju braon nijanse, a modeli su od klasičnih do ekstravagantnih, za poslovne dame i opuštenije varijante.

 

1 / 14 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ukoliko želite da unesete malo ekscentričnosti u vašu kombinaciju, onda je torba-jastuk najbolji izbor za vas, a ako ste više za elegantniju i sofisticiranu varijantu, koja odiše stilom, onda ćete poneti pravougaonu torbu u bordo nijansi

 

Ove sezone biće popularna bela boja i sve njene varijante, pa takvim modelom iz ove kolekcije možete upotpuniti neku jednostavnu kombinaciju. 

 

Zasigurno ne možete pogrešiti odabirom barem jednog savršenog komada koji će postati apsolutni hit ove sezone i trajaće zauvek!

 

 

makonda-tracker