uživa

OVAJ DETALJ nije promakao njegovim obožavateljkama: Miloš Biković pokazao novu devojku?

2

Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca važi i za jednog od najpoželjnijih, pa devojke uvek budno prate njegov ljubavni život, zbog čega je jedna sitnica bila dovoljna da se proširi vest da je Miloš Biković ponovo zaljubljen

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što se Arina Vološina, ruska plesačica i bivša devojka glumca Miloša Bikovića, požalila na Instagramu na svoju vezu sa Srbinom, a on odgovorio na sebi svojstven način, glumac nije privlačio mnogo pažnje medija. Ali ni to nije potrajalo, zahvaljujući Bikovićevim obožavateljkama!


Glumac, koji trenutno uživa u letovanju na hrvatskom primorju, podelio je na pomenutoj društvenoj mreži selfi nastao u jednoj uličici. Na prvi pogled, pitanju je najobičnija turistička fotografija, ali na drugi se vidi da tik uz Miloša stoji jedna devojka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Nije prikazano njeno lice, a primetno je smao da nosi crnu haljinu i zelenu torbicu, a iako ona uopšte ne dodiruje Bikovića i stoji okrenuta leđima, odmah su se pojavili komentari da je u pitanju njegova nova emotivna partnerka.

 

"Je l' ti to devojka?", "Je li ovo na fotografiji njegova nova devojka?", "Ko je to pored tebe?", pitaju se zabrinute Srpkinje i Ruskinje, a komentari se nižu...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


Miloš Biković nije im odgovorio na pitanje, ali znajući njegov stav o deljenju intime teško da će uskoro to učiniti. U svakom slučaju, reklo bi se da glumac uživa, što je i zaslužio nakon nekoliko napornih meseci i vrednog rada u dvema državama.

 

 

makonda-tracker