neprijatnost se nastavlja

RUSKA plesačica ne prestaje da intrigira objavama o bivšoj ljubavi: Nakon Bikovićevog odgovora ponovo se oglasila Arina

3

Miloš je ostao dosledan sebi, te nije iznosio detalje njihovog odnosa, ali nije ostao nem 

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumac Miloš Biković obratio se javnosti putem svog Instagram naloga,nakon što je njegova bivša devojka i latino plesačica Arina Vološina iznela je niz intimnih trenutaka koji su opisivale godinu dana romanse.

 

Domaći mediji preneli su oštre reči ove mlade Ruskinje, a ubrzo se oglasila i Bikovićeva bivša devojka Barbara Tatalović, koja je podržala Arinu u javnom istupanju.

 

Miloš je ostao dosledan sebi, te je izbegao neprijatne scene, ali je u prepoznatljivom maniru prokomentarisao navode. Vološinoj se po svemu sudeći nije dopao njegov odgovor, te je ove večeri podelila još jedan status, koji asocira upravo na međunarodnu zvezdu.

 

— Lako je izgledati kao plemenita osoba. Rečima. Ispred kamera. Ali da biste bili plemeniti u običnom životu, sa ljudima koji vas vole samo tako, ne zbog filmova, morate biti oni, ne igrati ulogu. A plemenitost nije pozivanje nepoznatog starijeg, čoveka na zabavu. Život mi je još jednom dokazao da aktivnost, između ostalog, određuje čoveka. U sportu ste na prvi pogled, takvi, kakvi ste - takav je vaš uspeh. A gde igra dolazi do izražaja, tu je potpuna laž u životu. Bog je vaš sudija napisala je plesačica.

 

O ovoj temi spekuliše se i na socijalnoj platformi "Twiter", gde se mogu pročitati oprečna mišljenja, pa dok jedni staju na stranu harizmatične Arine, drugi čvrsto stoje uz srpskog glumca, a jedina poznata ličnost koja je javno podržala Miloša Bikovića je njegov kolega i prijatelj Miloš Radonjić.

 

 

makonda-tracker