da li ste znali?

U društvu ― Miloša Bikovića! Džoni Dep stiže u Srbiju, a povod je SJAJAN

0

Konačno je došlo vreme da se veliki umetnički projekti rade u Beogradu, a svetski glumci učestvuju u njima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Istaknuti holivudski glumac Džoni Dep kako mediji prenose sledeće nedelje trebalo bi da stigne u našu prestonicu povodom promocije animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji kompanije "Arhangel studija", a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

 

Direktor i osnivač producentskih kompanija "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment" i "Jervolino studios" istakao je u kom svojstvu će biti Depov dolazak u Beograd.

 

"Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana." 

 

Džoni Dep
foto: Profimedia

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Jervolino,  Monika Bakard, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

 

Holivudska zvezda neretko tokom javnih istupanja ističe da se u našoj zemlji oseća kao kod kuće, a po mišljenju publiko rado je viđen gost.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker