savršeno

Tako to rade DAME ― klasična elegancija, balski kroj! Tamara Dragičević za Niš čuvala јednu od najlepših haljina do sad

1

Srpska glumica poznata je kao jedna od najbolje odevenih mladih žena na našoj javnoj sceni, pa su sve oči bile uprte u nju i na niškoj premijeri filma "Toma", u kom igra Silvanu Armenulić

foto: Radule Perisic/ATAImages
foto: Radule Perisic/ATAImages

Na 56. Filmskim susretima u Nišu sinoć je na Letnjoj pozornici u Tvrđavi prikazano biografsko ostvarenje "Toma", ubrzo nakon svetske premijere na 27. Sarajevo film festivalu.


U filmu u režiji Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca ulogu Tome Zdravkovića odigrao je Milan Marić, dok glavnu žensku ulogu ― nezaboravnu Silvanu Armenulić ― igra glumica Tamara Dragičević.

 

Ekipa "Tome" sinoć je prisustvovala srpskoj premijeri filma u Nišu, nakon čega su se poklonili oduševljenoj publici, a pored Milana Marića, koji se nedavno oporavio od virusa korona i mogao je da pozdravi gledaoce, tu je bila i Tamara, koja je izgledala očaravajuće dok se s pozornice osmehivala publici. Nakon što je Sarajlije oduševila izdanjem u beloj boji, sada je otišla u klasiku i ponela ― crno!


Glumica je za ovu priliku odabrala klasičnu balsku haljinu oplemenjenu sitnicama koje je izdvajaju i čine još atraktivnijom. U pitanju je model čiji je prednji deo kraći i seže do kolena, dok je zadnji maksi dužine, a raskošna suknja pada u volanima. Što se tiče gornjeg dela, on nema korset, kako to obično biva s ovim krojem elegantnih toaleta, već je jednostavno krojen i ima vrlo efektan V-izrez koji na suptilan način akcentuje dekolte.

 

1 / 4 Foto: Radule Perisic/ATAImages


Tamara je uz to ponela jednostavne sandale s kaišićima i visokim potepicama, dok je kosu pustila da pada, a dok je ostatak nakita suptilan ključni deo aksesoara su viseće minđuše u obliku lista koje na sjajan način uokviruju lice.

 

 

makonda-tracker