otkriveni detalji

Posle 27 godina braka – ljubav sa slavnom glumicom! Upoznali su se dok je još bio oženjen, a ona se upravo razvodi

Više od godinu dana pre nego što je saopštio da se razvodi posle 27 godina braka, slavni glumac je upoznao koleginicu za koju kažu da je danas žena s kojom želi da ostane do kraja života.

Hju Džekmen navodno je srećno zaljubljen foto: Ron Adar / Alamy / Alamy / Profimedia

Australijsko-britanski glumac Hju Džekmen (56) navodno je pronašao novu ljubav, a ova vest nam stiže godinu dana nakon što su njegova bivša supruga i on saopštili da se razvode.


Kako javlja Page Six, on je navodno u vezi s glumicom Saton Foster (49), brodvejskom zvezdom koja je do sada osvojila dve Toni nagrade, a ona je u utorak podnela zahtev za razvod od scenariste Teda Grifina (53) u Njujorku.


Hju Džekmen i Saton Foster zajedno su igrali u predstavi The Music Man na Brodveju 2022. godine, dok je on još bio u naizgled srećnom braku s Deborom Li Furnes, kojom je bio oženjen 27 godina.

 

Hju Džekmen i Saton Foster na dodeli Toni nagrada 2022. godinefoto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema pisanju medija, spekulacije o vezi glumaca počele su u brodvejskim krugovima još dok su zajedno nastupali pre dve godine, a više izvora koji su tada igrali u mjuziklu s njima rekli su da Page Six da su Fosterova i Džekmen zaljubljeni.

Oni su sto posto zajedno, zaljubljeni su i žele da zajedno provedu ostatak svojih života – rekao je jedan izvor ranije, nakon što su se prve glasine o ovoj vezi pojavile krajem 2023.


Navodno je u pitanju jaka veza, ali se oni trude da se ne eksponiraju u javnosti.


Još uvek su zajedno – kaže neimenovani izvor. – Trude se da sakriju, ali to je opštepoznato.

 

Hju Džekmen i Saton Foster na brodvejskom događaju koji je imao za cilj da podigne svest o važnosti usvajanja kućnih ljubimacafoto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Hju Džekmen i njegova devojka imaju mnogo toga zajedničkog


Oboje imaju ogromno iskustvo u muzičkom pozorištu, a Džemen je više puta pokazao svoje veštine i u filmovima, dok je i Satonova poznata po plesnom i pevačkom umeću uz to što je veoma talentovana glumica s 30-godišnjom karijerom.

 


To nije jedino što im je zajedničko, jer i Hju i Saton imaju usvojenu decu, a dok su Australijanac i njegova bivša supruga roditelji Oskara (24) i Ave (19), Saton Foster i Ted Grifin su usvojili devojčivu Emili (7).

Uz to, oboje učestvuju u raznim humanitarnim akcijama i koriste svoju popularnost da ukažu na važne društvene teme i podrže obrazovanje.

 


Dok je Džekmen proveo 27 godina u braku s jednom ženom, Saton je od 2006. do 2009. bila udata za glumca Kristijana Borlea, a potom se 2014. udala za scenaristu Teda Grifina u Kaliforniji.

 

BONUS VIDEO

Napustio Holivud zbog karijere u Srbiji