maleni slatkiš

Kako izgleda sin Ala Paćina i Nur Alfalah? Retke fotografije glumčevog najmlađeg deteta

Al Paćino u poznim godinama dobio je sina Romana s 54 godine mlađom ženom Nur Alfalah.

Nur Alfalah sa sinom Romanomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski glumac Al Paćino postao je prošlog juna otac u 84. godini, kada je s devojkom Nur Alfalah dobio sina Romana, kog vrlo retko možemo videti u javnosti, ali njegova mama povremeno napravi izuzetak.

 

Nasmejanog dečaka smo, tako, mogli da vidimo u maminom naručju, ali s njima nije bio proslavljeni glumac, s obzirom na to da su Nur i on raskinuli.

 

Ipak, što se tiče starateljstva, Nur Alfalah i Al Paćino ga dele, s tim što je majka deteta dobila primarno fizičko starateljstvo, a otac ima pravo da ga viđa kad god poželi.

 

 

Prema dokumentaciji u koju je portal TMZ imao uvid, Al Paćino će mesečno plaćati 30.000 dolara, a ta svota bi mogla bi da raste u skladu sa njegovim godišnjim primanjima.

 

Nasmejani dečak Roman Paćinofoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac će unapred platiti 110.000 dolara, a godišnje će izdvajati 15.000 za fond za Romanovo obrazovanje. Svakog meseca će davati i 13.000 za negu, odnosno medicinsku sestru koja će mami Nur pomagati oko mališana tokom noći, a uz će Paćino snositi i sve troškove koji nisu pokriveni zdravstvenim osiguranjem.

 

U zavisnosti od prihoda, mogao bi na kraju godine da izdvoji i dodatnih 90.000 dolara.

Oni će zajednički odlučivati o tome gde će dečak provoditi praznike, o njegovom obrazovanju i vannastavnim aktivnostima.