godinu i po dana ljubavi

Mnogi zaboravljaju da su zajedno: Popularni glumac i slavna lepotica uhvaćeni na romantičnoj večeri

Duže od godinu i po dana traje najmisterioznija veza u svetu poznatih, a par je sada primećen u jednoj piceriji u Njujorku.

Kajli Džener i Timoti Šalame na prošlogodišnjem finalu US Openafoto: Larry Marano / INSTAR Images / Profimedia

Kada pomislite na sestre iz porodice Kardašijan-Džener, diskrecija verovatno nije prva stvar koja vam padne na pamet. Međutim, Kajli Džener, jedna od najvećih rijaliti zvezda na svetu, uspeva da uživa u vezi s popularnim glumcem daleko od očiju javnosti.


Ona je duže od godinu i po dana u ljubavi s glumcem Timotijem Šalameom, a par toliko čuva svoju privatnost da ih tako retko viđamo zajedno da mnogi i zaboravljaju da su oni u vezi.


Pre nekoliko dana su viđeni zajedno posle dužeg vremena, a Kajli i Timoti su izašli na veeru u jednu piceriju u Njujorku, gde glumac trenutno snima svoj novi film "Marty Supreme".

 


Bili su odeveni ležerno – Kajli je nosila crne pantalone i belu majicu, dok je glumac bio u trenerci i u duksu, a sve vreme su ćaskali i trudili se da ostanu neopaženi.

Kako tvrde izvori bliski paru, njihova veza je "veoma ozbiljna" i oni su "jednostavan sjajan par".


On je blizak s njenom porodicom, a ona s njegovom – kaže osoba bliska Kajli i Timotiju za People. – Uspeli su da uspostave dobara balans između posla i vremena koje provode zajedno.


Zvanično su se kao par prvi put pojavili na finalu US Opena prošle godine, kada je Novak Đoković osvojio 24. grend slem, a tada su na tribinama razmenjivali nežnosti. Zatim je Kajli bila Šalameova pratnja na dodeli Zlatnih globusa, kada se ipak nije pojavila pored njega na crvenom tepihu, a osim toga su se uglavnom trudili da ne privlače mnogo pažnje.

 

BONUS VIDEO

Ljudi zgroženi snimkom Kim Kardašijan