šta to bi?

"Džabe joj bogatstvo kad je prostakuša": Salma Hajek na crvenom tepihu gurnula Nikol Kidman, pa dobila šta je zaslužila

Naočigled svih glumice su se našle u vrlo neprijatnoj situaciji iz koje je Kidmanova izašla kao - pobednik 

SALMA HAJEK NA METI OSUDE ZBOG VIDEA U KOJEM GURA NIKOL KIDMAN foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dve velike svetske lepotice, Nikol Kidman i Salma Hajek nedavno su se našli u centru pažnje javnisti nakon što se pojavio jedan interesantan video sa revije Balenciage tokom Nedelje mode u Parizu 30. septembra.

 

Na se snimku koji se pojavio na mreži tokom vikenda se vidi kako Salma gura koleginicu u stranu tokom izlaska na crveni tepih na kojem su se fotografisale sa Kejti Peri.

 

Nakon što je fotograf tražio još jednu fotografiju Nikol je Hajekovu koja je bila okrenuta leđima ka fotografima uhvatila za ruku i odgurnula je. Potom je poljubila Kejti i razmenila nekoliko reči s njom pre nego što je otišla.

Nije jasno šta su australijska glumica (57) i Hajek rekli jedno drugom, ali nakon što je Kidman otišla, Hajekova je rekala:

 

- Da, molim te. Savet.

 

Potom se čulo "ne treba ti", a onda je ona ponovila - Treba mi.

 

Hajek je zatim pozirala za nekoliko fotografija sa Kejti kojoj je čini se to predstavljalo pravo zadovoljstvo. 

Kidmanova je dominirala u crnoj haljini sa sa prozirnim hulahopkama, štiklama i naočarima za sunce, dok je Hajek nosila crnu haljinu sa dubokim dekolteom.

 

Kidmanovi i Hajekovi predstavnici nisu odmah odgovorili na zahtev medija za komentar povodom ovog neprijatnog događaja na crvenom tepihu među glumicama.

 

NIKOLINI FANOVI BESNI NA HAJEKOVU, OPLELI U KOMENTARIMA foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na društvenim mrežama povela se debata oko toga zbog čega je Salma Kidmanovu htela da "izbaci iz kadra", a mnogi su mišljenaj da je željna pažnje .

 

Ovo je bio prvi put da je Kidman viđena u javnosti od smrti njene majke početkom septembra. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Magičan Napitak Salme Hajek