nije htela da krije

Antonela Rokuco "razvezala jezik": U emotivnoj ispovesti ispričala intimne detalje iz života, spomenula i Lea Mesija

Lepa Argentinka ne govori često o privatnom životu, ali ovog puta je napravila izuzetak 

MESIJEVA ŽENA U INTERVJUU ISPRIČALA ISTINU O NJIHOVOM ODNOSU foto: Daniela Porcelli / Zuma Press / Profimedia

Lionel Mesi je neizmerno je ponosan na svoju suprugu Antonelu Rokuco. Antonela je godinama plenila pažnju svojom nenaglašenom gracioznošću, a nedavno je u jednom retkom i iskrenom intervjuu pričala o intimnim aspektima svog ličnog života.

 

Govorila je o svojoj porodici, ličnim brigama i iskustvima svedočeći o trijumfima svog muža, koji se smatra jednom od najvećih fudbalskih zvezda našeg vremena. 

 

Antonela Rokuco razgovarala je mama troje dece. Ona je za poznati magazin otvorila srce i otkrila intimne detalje iz svog privatnog života, što je izazvalo interesovanje Mesijevih miliona pratilaca širom sveta.

Svoj zadivljujući govor počela je tako što je podelila svoju duboku sreću što je deo velike porodice pune ljubavi u svojoj rodnoj Argentini. Međutim, čeznula je da ih češće posećuje i žalila se zbog geografske udaljenosti koja ih razdvaja.

 

Uprkos fizičkoj udaljenosti, ona drži do svoje porodice i neguje lepe uspomene na nju.

 

- Odrasla sam sa svojim roditeljima, sestrama, rođacima i bakom i dedom - otkrila je ona.

 

ANTONELA ROKUCO DALA INTERVJU U KOJEM JE OTKRILA DETALJE IZ ŽIVOTA foto: EPA / Mohammed Badra

Antonela je takođe podelila svoje težnje i činjenice koje o njoj do sada mnogi nisu znali.

 

- Želela sam da budem zubar... Počela sam da studiram u Rosariju, ali nisam diplomirala iz brojnih ličnih razloga. Danas sam posvećena nečemu sasvim drugom, ali ako sam sigurna u jedno, to je da uvek morate da radite ono što vas najviše raduje - objasnila je ona.

 

Srećna je sa Mesijem 

 

Antonela i Mesi su stvorili snažnu porodicu. Njihova deca Tijago, Mateo i Ćirovi su im najveća inspiracija. Iako obično taj deo čuva od javnosti. Antonela je ovog puta pričala o uspehu svog supruga u sportu i o tome kako se prilagodila ovoj novoj stvarnosti.

 

ANTONELA OBOŽAVA SVOG SUPRUGA I VELIKA MU JE PODRŠKA foto: antonelaroccuzzo/Instagram

- Ti trenuci su veoma napeti, ali najlepše je to što sve te stvari doživljavamo zajedno kao porodica, a moja deca mogu stvore sjajne uspomene. Proživeti ove trenutke od prvog dana čini ih nezaboravnim - rekla je ona tokom razgovora.

 

Antonela je podelila svoje emocije nakon preseljenja porodice na Floridu sa Mesijem i njihovom decom nakon transfera fudbalera u Inter Majami.

 

Takođe je razgovarala o njihovom dnevnom rasporedu i mirnoj atmosferi dok se svaki član porodice fokusira na svoje aktivnosti.

 

- Moj dan je normalan. Ustajemo rano, vodimo decu u školu i onda ja idem u teretanu ili pokušavam da se bavim nekom fizičkom aktivnošću. Ostatak jutra posvećujem poslu. Ako imam neke sastanke, događaje ili radne obaveze, trudim se da ih zakažem dok su deca u školi. Popodne se fokusiram na druženje sa njima. Radimo vannastavne aktivnosti, večeramo rano i onda idemo u krevet - priznala je Rokuco.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Lionela Mesija obožavaju ljudi širom sveta