trač meseca

"SKLONI SE od njega!" Najpopularnija žena sveta VREBA oženjenog Lea Mesija, a način na koji to radi UZBURKAO je internet

0

Kim Kardašijan juri Lea Mesija pod dobrim izgovorom

šuška se da je kim kardašijan bacila oko na lea mesija
šuška se da je kim kardašijan bacila oko na lea mesijafoto: Matthieu Mirville / Zuma Press / Profimedia

Mada sada čitav svet bruji o tome da je Tom Brejdi sada u vezi sa Irinom Šajk, nedavno su procurile fotografije na kojima je sportista u prisnom razgovoru s Kim Kardašijan.

 

Nakon toga, Kim je dospela na stub srama zbog sestre Kortni, koju je izdala kako bi sarađivala sa Dolčeom i Gabanom, a mnogi su se naljutili na nju zbog toga. Sada su i oni koji je vole pomalo besni, jer se šuška da je bacila oko na oženjenog fudbalera Lea Mesija!

 

O čemu se tu radi?

 

Za početak, Kim Kardašijan se već neko vreme predstavlja kao soccer mom na Instagramu, odnosno, u prevodu, mama koja provodi dosta vremena vodeći svoju decu na fudbal i slične aktivnosti.

 

Kako njen sin Sejnt obožava fudbal, Kim je rešila da mu ispuni velike želje da upozna svoje fudbalske idole, a pošto je dečak izrazio želju da ih vidi uživo, mama mu je to i ostvarila.

 

Bivša supruga Kanjea Vesta našla se na stadionu kada je Leo Mesi igrao svoj debi za Inter Majami protiv San Lorenca, a tri dana kasnije, bila je u Japanu, gde je fudbalski meč igrao Kristijano Ronaldo!

 

Mada je Sejnt svakako bio presrećan što gleda svoje idole, pa je čak i svoju kosu stilizovao Mesiju u čast, mnogi imaju komentare upućene njegovoj mami. Naime, neki korisnici interneta smatraju da je Kim sve ovo orkestrirala kako bi se približila Mesiju, koji je, podsetimo, oženjen Antonelom Rokuco već godinama.

 

 

Kim je podelila fotografiju Mesija koji se slikao s njenim sinom i njegovim drugarima i napisala da je to bio najbolji dan ikada u njihovim životima.

Kako je dalje rekla medijima, ona neće stati na ovom i čitavog leta će pratiti svog sina po fudbalskim mečevima, te da će "sve učiniti da bi mu ostvarila želje".

 

Kim nije objavljivala fotografije s Mesijem, ali zato je podelila selfi koji je napravila s Nejmarom:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana (@legendaryneymarjr)

 

Ostaje da se vidi da li to zaista ima veze s njenom naklonošću prema fudbaleru, ali do tad joj brojni korisnici Instagrama upućuju komentare da se mane Mesija.

 

'skloni se od mesija'
"skloni se od mesija"foto: Instagram Printscreen

Kloni se Mesija, — Nije mogla da dobije Toma Brejdija, pa koristi Sejnta i njegove prijatelje da se približi Mesiju — samo su neki od komentara upućeni Kim.

 

Bonus video

Kako iskopirati Kim Kardašijan:

 

makonda-tracker