razlog je i te kako opravdan

Zašto se čuveni turski srcelomac povukao iz javnosti? Džan Jaman zabrinuo fanove - obrisao sve društvene mreže

Jaman je izbrisao svoje profile na društvenim mrežama

TURSKI GLUMAC NIJE MOGAO DA SE NOSI SA DRUŠTVENIM MREŽAMA foto: Profimedia

Džan Jaman postao je popularan gotovo preko noći nakon što se pojavio u seriji "Sanjalica".  On je igrao ulogu Džana Divita, koja ga je vinula u visine i koja ga je učinila poznatim i van granica svoje rodne Turske.

 

Ubrzo nakon toga, svaki aspekt njegovog života postao je izvor intriga, uključujući preseljenje u Italiju, prestanak angažmana sa novinarkom Diletom i još mnogo toga.

 

Na posletku, glumac je odlučio da potpono obriše sve svoje profile na društvenim mrežama na kojima je imao preko 10 miliona pratilaca.

Jamanova odluka da se povuče iz javnisti datira još od pre pet godina kada je odlučio da otvori fondaciju pod nazivom „Džan Jaman za decu“.

Organizacija radi na tome da deci i mladima pruži priliku da izgrade uspešnu budućnost za sebe.

 

DŽANU JE BILO TEŠKO DA SE NOSI SA SVIME ŠTO DONOSE DRUŠTVENE MREŽE foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je nepoznato zašto je Jaman odlučio da iznenada obriše sve svoje društvene mreže, mnogi spekulišu da je to moglo biti zbog ogromnog pritiska koji je osećao od fanova i pratilaca, koji ga često maltretiraju ogromnim brojem poruka, poziva, lajkova.

 

Danas, Jaman snima seriju u Italiji pod nazivom „Sandokan“, koji je napisao Emilio Salgari. Ponovno pokretanje razvija evropska produkcijska kuća Luk Vide.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Sin Emine Jahović se takođe zove Jaman, baš kao i čuveni turski glumac