njihov ponos

Iz glume je pobegla i do uspeha došla – sama: Ljupka ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit je porasla i prelepa je

Treće dete čuvene glumice i prvo i jedino dete slavnog Španca nasledila je lepotu svojih roditelja, ali nema nameru da bude glumica već gradi svoj put. I ide joj odlično!

Antonio Banderas sa ćerkom Stelom 2005. godine, na ceremoniji na kojoj mu je svečano dodeljena zvezda na Bulevaru slavnihfoto: Michael GermanaCollecti / Everett / Profimedia

Čuveni španski glumac Antonio Banderas napustio je pre nekoliko godina Holivudi, nakon srčanog udara koji je doživeo 2017, posvećen je unapređenju španske kulture i njenoj promociji u svetu.


On je promenio način života i skrasio se sa svojom devojkom Nikol Kimpel, a u jednom novijem intervjuu pričao je o tome kako je sa slavnom glumicom Melani Grifit vodio miran porodični život, pa nije ni osetio "holivudski mrak".


Ja nisam iskusio tu mračnu stranu. Zaljubio sam se i bio s tom osobom godinama, vodili smo porodični život i nisam igrao "holivudsku igru". Otišao sam kad se brak raspao, zbog mog dubokog prijateljstva s Melani, ona je najbolja prijateljica koju imam – ispričao je Banderas u emisiji El Hormiguero.

 

Antonio Banderas i Melani Grifit obeležili su devedesetefoto: MYCHELE DANIAU / AFP / Profimedia

Antonio Banderas i Melani Grifit, najzaljubljeniji par devedesetih, upoznali su se na snimanju filma "Dvoje suvišnih" ("Two Much") i bili u braku od 1996. do 2015. godine. Za to vreme su zajedno dobili ćerku Stelu del Karmen Banderas, koja je došla na svet u Marbelji i za nekoliko dana slavi 28. rođendan.

Ko je ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit?


Bilo je to Melanino treće dete, jer je već imala ćerku Dakotu Džonson iz svoje velike ljubavi s Donom Džonsonom i sina Aleksandera Bauera, kog je dobila sa Stivenom Bauerom, dok je Stela Antoniovo prvo dete, ali je o Melaninoj starijoj uvek brinuo kao da im je otac.


Zanimljivo je da je Stela na rođenju nazvana Stela del Karmen Banderas Grifit, ali je 2021. podnela zahtev da se njega ukloni prezime njene majke, a objasnila je da je to učinila kako bi skratila svoje puno ime jer "Grifit" svakako ne koristi.

 

Antonio Banderas sa ćerkom Stelom i tadašnjom suprugom Melani Grifit 2005. godine, na ceremoniji na kojoj mu je svečano dodeljena zvezda na Bulevaru slavnihfoto: Michael Germana / StarMax / Profimedia

I dok su njeni roditelji čuveni glumci i njena starija polusestra Dakota Džonson je pošla njihovim stopama, a baka joj je legendarna holivudska zvezda Tipi Hedren, Stela se odlučila za nešto drugačiji put. Potpuno svoj!

 

Čime se bavi ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit?

 

Ćerka bivšeg bračnog para okušala se kao dete u glumi, kada je zaigrala u filmu "Ludi u Alabami" (Crazy in Alabama) iz 1999, koji je režirao njen tata Antonio i u kom je glavnu žensku ulogu igrala njena mama Melani.

 


Ipak, gluma je ne privlači koliko ostatak njene porodice, već je odabrala nešto drugačiji put. Ona je poznata na društvenim mrežama kao modna i beauty influenserka, a pre nekoliko godina je pokrenula svoj brend "Lightbound", koji nudi proizvode za negu lepote i poboljšanje zdravlja.

Prvi proizvod bilo je parfemsko ulje nazvano "Alma".

 


Uz to je sa svojom majkom Melani snimila kratak film za Vogue i luksuzni brend nakita Bulgari, a pred Stelom je svakako velika budućnost.


Ipak, ona nije u potpunosti zatvorila vrata svetu umetnosti, pa je tako 2021. ona bila druga asistentkinja svom ocu Antoniju kad je režirao mjuzikl "Company" u pozorištu koje je osnovao u Malagi.

 

Stela del Karmen Banderas na crvenom tepihu u Madridufoto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Udaje se ćeka Antonija Banderasa i Melani Grifit


Stela se, inače, nedavno, u avgustu 2024. verila za biznismena Aleksa Gruzinskog, a srećne vesti podelila je njena majka Melani Grifit. Glumica je podelila crno-bele fotografije ćerke i njenog budućeg supruga i napisala:


On ju je pitao... Kleknuo je na koleno... Ona je rekla "da". Stela i Aleks su vereni, venčaće se! Njihova ljubavna priča je počela još u vrtiću! Istinska ljubav, duboka ljubav! Čestitke zaljubljenima!

 


I Stela je podelila srećne vesti, objavivši na Instagramu fotografiju svog vereničkog prstena, kao i fotografije zajedničkog rasta i sazrevanja nje i čoveka njenog života.


Ja mogu zauvek da se družim s mojom najdražom osobom na svetu – napisala je Stela.

 


Na radosne vesti se javno osvrnuo i Antonio Banderas, koji je napisao da se njegova ćerka Stela del Karmen udaje i da on "ne može biti srećniji i više uzbuđen", na šta je Melani odgovorila emodžijima u obliku srca.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Koja holivudska faca obožava sarme i pečenje?