novo poglavlje

Brine kako da izdržava dete, ali je – ismevaju: Influenserka koju prati 4,6 miliona ljudi preko noći promenila život

Nakon što se poznata lepotica požalila da "nema ideju" kako će prehraniti sina, komentari su bili uglavnom negativni.

Britani Rener nekad i sadfoto: bundleofbrittany/Instagram

Influenserka Britani Rener godinama je bila poznata po provokativnom stilu i vezi s NBA zvezdom Pi Džejem Vašingtonom, a nedavno je sve iznenadila podelivši snimak u kom nosi hidžab.


Pošto prethodno nije pominjala da je prešla u islam, njen video je podstakao tvrdnje da Britani ismeva muslimane, kao i da vređa njihovu religiju, ali je uskoro postalo jasno da je ovo njen novi životni put.


Uživaću u svakom trenutku ovog svog putovanja – poručila je ona kasnije.

Pre oko mesec dana, influenserka je pomenula da nije sigurna kako će njen novi izgled uticati na njene ugovorne obaveze sa sponzorima, budući da su je angažovali da pozira u odeći koja otkriva više kože.

Britani Rener nekad FOTO: bundleofbrittany/Instagram
Britani Rener nekad FOTO: bundleofbrittany/Instagram
Britani Rener nekad FOTO: bundleofbrittany/Instagram
Britani Rener nekad FOTO: bundleofbrittany/Instagram
Britani Rener nekad FOTO: bundleofbrittany/Instagram

Tada je dodala i da razmišlja da ubrizga botoks ispod pazuha kako bi sprečila znojenje jer joj je teško da po vrućini izdrži u svom novom stilu.


Manifestujem novu odeću... Inshallah – poručila je.

 


Juče je, međutim, Britani Rener otkrila da joj je ovih dana teže nego što smo mislili: znojenje nije njen jedini problem jer kaže da "nema ideju kako" da izdržava svog sina Pi Džeja Mlađeg.


U snimku na kom nosi himar, koji prekriva glavu, vrat i ramena, Britani je rekla:


Iznutra sam prošla kroz mnogo promena. Rezultat je to što se moj spoljni svet potpuno urušio... Nemam ideju kako da živim i kako da izdržavam sina.

 


Međutim, istakla je da je "Alah za nju pomerio planine", pa veruje da neće biti drugačije ni u ovom slučaju. Takođe je sebe uporedila s Alisom u Zemlji čuda, objasnivši da se oseća kao Alisa nakon što je pojela kolač zbog kog je porasla toliko da je bila prevelika za kuću.

Prerasla sam to gde sam – kaže Britani. – Fasada bledi, hvala Bogu, a ja sam došla do tačke da ne želim ništa što nema moje ime. Odnesi to. Ovde ne služi ničemu. Ja s malo mogu da uradim mnogo.

 

Njeni obožavaoci nisu se previše sažalili na Britanin slučaj, pa joj poručuju da se zaposli i da se obrati ocu svog sina, a mnogi se i dalje čude zašto nosi hidžab.

 

"Devojko, ti nisi muslimanka, nemoj da me nerviraš", "Pre četiri dana si išla okolo polugola, sme li se to?", "Imaš 4,6 miliona pratilaca, ti i tvoj sin ćete biti dobro", "Možda da se obratiš onom ocu deteta, znaš, milioneru?", "Zašto ne obrišeš stare fotografije ako si sad smerna?", "Ne znam šta glumiš noseći hidžab, kao muslimanka, ja sam uvređena", "Pokušavaš li da uhvatiš nekog šeika, ne razumem?" ... neki su od komentara.

 


Influenserku na Instagramu prati 4,6 miliona ljudi, a najviše se proslavila tokom jednogodišnje veze s Pi Džejem Vašingtonom, koji nastupa za Dalas Maverikse. S njim je dobila sina, koji je nazvan po ocu.

 

BONUS VIDEO

"Mladima je potrebno da u nešto veruju"