nestvarno lepa

Emina Jahović zablistala u haljini koja oduzima dah: Stoji joj kao salivena & izgleda kao da je boginja sišla na zemlju

Pevačica sa razlogom važi za jednu od najbolje odevenih dama na domaćoj javnoj sceni.

Emina zna kako privući pažnju dobrim stajlingomfoto: Instagram / yaemina

Osim po raskošnom vokalu Emina Jahović (42) poznata je i po svom istančanom modnom ukusu.

 

Poznata pevačica veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde je trenutno prati 622 hiljade obožavalaca.

 

Lepa Emina gotovo svakodnevno svoje fanove obraduje po nekom fotkom iz svoje svakodnevnice, a autfiti koje tom prilikom prikazuje prava su modna inspiracija.

 

Ni ovoga puta ništa nije bilo drugačije kada je Jahovićeva okačila selfi iz ogledala u prelepoj toaleti kakva se ne viđa svaki dan.

 

Jedinstvena kreacija u umirujućoj zelenoj nijansi prava je oda ženstvenosti i krojem neodoljivo podseća na haljine kakve su nosile boginje iz grčke mitologije.

 

Damski zatvorenog dekoltea i diskretno sečena na bokovima ova toaleta na najlepši mogući način ističe Emininu izvajanu figuru, a posebnost ovog dizajna leži u naborima koji dramatično padaju od struka na dole, kako bi stopili sa veličanstvenim šlepom na zadnjem delu haljine.

 

Za potpun modni doživljaj, pevačica je ovom look-u dodala šik srebrne sandale na potpeticu koje podsećaju na one karakteristične za luksuzni brend Francesco Russo, kao i odgovarajući nakit.

 

– Rodni grad – glasi kratak i efektan opis koji je Jahovićeva napisala ispod ove objave, što je mnoge navelo da pretpostave kako lepa Emina trenutno boravi u Novom Pazaru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Emina Jahović sa sinom