nega i lepota

Emina Jahović u četrdesetim izgleda bolje nego ikada: Koje su tajne pevačicinog blistavog tena & besprekorne linije?

1

Slavna pevačica otkriva na koje načine uspeva da održi svoj mladolik izgled.

Emina Jahović izgleda bolje nego ikada
Emina Jahović izgleda bolje nego ikadafoto: Instagram / yaemina

Emina Jahović, sa svojih 42 godine, izgleda bolje nego ikada i s pravom nosi titulu jedne od najlepših žena na domaćoj sceni.

 

Njena vitka figura, prepoznatljivo lice i besprekorno negovan ten govore o tome da je ona pravi primer ženstvenosti i gracioznosti.

 

Pevačica, koja već godinama oduševljava ne samo svojim talentom, već i stilom i lepotom, sada zrači nekom posebnom energijom i svežinom koja prkosi godinama.

 

Njene fanove često zanima kako uspeva da uvek izgleda tako mladoliko i blistavo, a Emina ne krije svoje tajne.

 

Prva stvar na njenoj listi je pravilna ishrana – pevačica se hrani izuzetno zdravo i vodi računa da unosi dovoljno vode kako bi njen ten ostao hidriran i blistav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

U njenoj ishrani zastupljene su sledeće namirnice: sveže i termički obrađeno povrće, voće, meso, voda s limunom, pomorandžom ili đumbirom.

 

Jednom prilikom je izjavila i da obožava da konzumira zeleni čaj, koji nutricionisti preporučuju za održavanje vitke linije.

 

Lepa Novopazarka iz ishrane je izbacila ugljene hidrate, šećere i grickalice, kasne obroke, a unos alkohola svela na minimum.

 

Pa ipak, i Jahovićeva ponekad sebi da oduška i pojede po neki cheat meal, poput burgera ili pice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

– Negujem se, dosta treniram, pokušavam da se zdravo hranim, iako ponekad jedem i pice i hamburgere, naročito kada sam umorna i u velikim obavezama. Naravno, i pozitivna energija je zaslužna – rekla je ona jednom prilikom.

 

Redovna fizička aktivnost izrazito je važan deo njene svakodnevnice – Emina je veliki ljubitelj pilatesa, joge i dugih šetnji, što joj pomaže da održi vitku figuru i tonirane mišiće.

 

– Liniju održavam i stresom – istakla je jednom prilikom pevačica.

 

Ipak, fizička aktivnost ne služi joj samo za postizanje dobrog izgleda, već i za održavanje vedrog duha i dobrog raspoloženja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

– Treninzi mi ne služe samo za održavanje izgleda, već mi predstavljaju ventil i za dušu i za telo. Posle njih se osećam mnogo bolje. Nikada ne traju duže od 40-45 minuta. Uglavnom ne vodim mnogo računa o kalorijama. Dakle, kada je hrana u pitanju, nisam baš „control freak“. Veliki sam gurman, nikad ne ostavljam tanjir poluprazan, sve što naručim to i pojedem. Mislim da „tajna“ zašto se ne gojim leži i u tome što obavezno doručkujem – to mi je najobilniji obrok, pa jedem jaja, sireve, ugljene hidrate – napomenula je jednom prilikom.

 

 

Opšte je poznato da je Emina pristalica prirodnog izgleda i da ne voli preterivanje ni u čemu,a pre nekog vremena priznala je putem svog Twitter/X naloga kako je imala samo jednu estetsku operaciju i to kada je imala  samo 21 godinu.

 

Emina je operaciju nosa imala sa 21 godinom
Emina je operaciju nosa imala sa 21 godinomfoto: Youtube / Printscreen / Emina Jahović

– Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem, jer su se kosti lica još uvek razvijale, pa sam morala da sačekam. To sam učinila u 21. godini – napisala je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Emina Jahović o porodici

 

makonda-tracker