šik i na plaži

Kupaći kostim Emine Jahović laska svakoj ženskoj figuri & pristupačan je, a žene preko 40 će ga obožavati

1

Emina Jahović je otkrila model kupaćeg koji pristaje damama od 22 do 62!

Emina Jahović zna kako se obući za svaku priliku
Emina Jahović zna kako se obući za svaku prilikufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Emina Jahović (42) zna kako se obući za svaku priliku, te nije ni čudo što važi za jednu od najbolje stilizovanih dama na našim prostorima.

 

Bilo da šeta uz obalu Bosfora ili se provodi u srpskoj prestonici, svaki komad koji Emina ponese pažljivo je biran i uklopljen u skladu sa situacijom.

 

Jahovićeva na svom Instagram nalogu često deli fotke sa plaže, a jedan model kupaćeg kostima posebno je privukao pažnju javnosti.

 

Gotovo svake godine lepa Emina letuje u Crnoj Gori sa svojom porodicom i prijateljima, čemu svedoče fotografije sa letovanja koje pevačica rado objavljuje na društvenim mrežama.

 

U moru kupaćih kostima koje slavna Novopazarka poseduje posebno se istakao jedan, koji ne samo da Jahovićevoj stoji kao saliven, već laska svakom tipu ženske figure.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Reč je o jednodelnom modelu sa suptilnim prorezima na bokovima koji, u kombinaciji sa kontrastom načinjenim između njegove bele osnove i crnih ivica, pruža savršenu optičku iluziju.

 

Naime, ovakav oblik kupaćeg damama bez oblina pruža efekat peščanog sata, dok kod onih koje muku muče sa skraćenijim torzom, zahvaljujući visokom okovratniku – ponovo stvara varku i izdužuje ovaj deo tela.

 

Takođe, crna traka na donjem delu stomaka čini da struk izgleda užim, dok suptilni prorez na leđima ovaj dizajn čini idealnim spojem sofisticiranog i sportskog stila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Za šetnju do beach bara Emina je ovo izdanje upotpunila matching ogrtačem ležernog kroja, koji je nonšalantno vezala oko struka.

 

Mačkaste crne naočare i suptilan nakit uvek su dobr izbor ukoliko želite da upotpunite svoj izgled na plaži i postignete efekat tihog luksuza.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Emina Jahović sa sinom

 

makonda-tracker