3 poziva ostala bez odgovora

Čekala je s tortom u rukama — i nisu se pojavili: Kraljicu Elizabetu su pred kraj života Megan i Hari unizili kao nikog

Iako je kraljica Elizabeta želela da vidi Megan, Harija i njihovu decu, svaki poziv je ostao bez odgovora.

Megan Markl i kraljica Elizabeta u danima dok su Hari i ona još uvek živeli u Engleskojfoto: Danny Lawson / PA Images / Profimedia

Kraljica Elizabeta II pred kraj života doživela je veliku bol pred sam kraj života, kada su joj Hari i Megan priredili poniženja u nizu.

 

Naime, kada je njena praunuka Lilibet, koja je ime dobila po njoj, slavila prvi rođendan, kraljia joj je priredila slatko iznenađenje.

 

Ipak, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nisu se pojavili da vide šta joj je to Elizabeta pripremila.

 

Reč je bila o torti koju je Elizabeta specijalno naručila za Lilibet, s jednom svećicom, koja nikada nije bila oduvana.

 

Umesto toga, Saseksovi su organizovali piknik za Lili u Frogmor kotidžu, gde kraljica nije mogla da dođe jer je imala druge obaveze i nije bila mobilna u tom momentu da dođe. Prema bivšem batleru kraljevske porodice Polu Burelu, kraljica je pokušala da odvoji vreme za praunuku, ali Saseksovi su to sasekli u korenu.

 

Hari i Megan su njen rođendan proslavili 4. juna 2022. i otišli su odmah narednog dana.

 

Videla ju je dan ranije, ali na njen rođendan je kraljica naručila rođendansku tortu s jednom svećicom. Nikada se nisu pojavili i svećica nije oduvana.

 

Saseksovi se nisu javilli Elizabeti, koja je hela slatko iznenađenje za praunukufoto: EPA PHOTO WPA POOL/NICOLAS ASFOURI

Sledećeg dana je pitala da li žele da dođu na čaj, ali već su otišli — rekao je Burel.

 

Kako to misliš da su otišli? O, ne,nikad se nisu javili — rekla je ona, po njegovim rečima.

 

Prema kraljevskom ekspertu Robertu LejsijuMegan i Hari su odbili dve posebne pozivnice za dolazak kako bi proveli vreme s porodicom 2019. Kraljica ih je zvala u Balrmoral, a potom i u Sandringem. Saseksovi su rešili da u tom momentu ipak provedu 6 nedelja u Kanadi.

 

Hari i Megan su ignorisali kraljičine pozive i otputovali u Kanadufoto: EPA-EFE/Carlos Ortega

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)