(video)

Bio je emotivan, ali... Šta je rekao princ Hari u prvoj javnoj poruci nakon što se ponovo susreo sa bratom ?

0

Princ Hari ponovo je posetio rodnu Veliku Britaniju, iznenada i s tužnim povodom, a tamo se posle dužeg vremena sreo s Vilijamom.

Prinčevi Vilijam i Hari na sahrani
Prinčevi Vilijam i Hari na sahranifoto: Bav Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Hari je boravio u Engleskoj ovih dana, kao što je poznato, povodom sahrane svog teče, lorda Roberta Felouza, a njegov odnos s bratom Vilijamom, princem od Velsa, bio je, takoreći, nepostojeći.

 

Pojavile su se informacije da će vojvoda od Saseksa organizovati veliku rođendansku žurku povodom svog 40. rođendana, koji će proslaviti u Kaliforniji, gde sada i živi, a tu će biti i njegova supruga Megan Markl, kao i deca Arči (5) i Lilibet (3). 

 

U jeku svih skorašnjih događaja i onih koji će se tek desiti u bliskoj budućnosti, princ Hari se oglasio porukom u emotivnom videu, objavljenom samo par dana nakon njegovog ponovnog susreta s Vilijamom.

 

 

Poruka Harija nakon susreta s Vilijamom

 

Ipak, ova poruka je objavljena namenski baš pred Igre nepobedivih, koje će biti održane 2025. u Vankuveru, u Kanadi.

 

Princ Hari je rekao da za njega sport ima mogućnost da leči, menja i spasava živote. Takođe je otkrio i da je za takmičare na Igrama dolazak na startnu liniju možda i najteži događaj u životu. 

 

 

O sahrani kojoj je prisustvovao i susretu s bratom nije ništa govorio, iako se njih dvojica vrlo retko viđaju, premda su odrasli zajedno. Dosta je poznato već o njihovim narušenim odnosima kada se Hari odselio u Ameriku i, ponajviše, kada je otkrio detalje odnosa i sukoba sa članovima porodice, uključujući i Vilijama i njihovog oca, kralja Čarlsa.

 

Što se tiče Igara nepobedivih, Hari ih je osnovao 2014. godine i to je njegov projekat u koji ulaže mnogo rada i strasti. Ove igre okupljaju talentovane ranjene, povređene i bolesne ljude i žene koji su služili vojsku. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

 

 

makonda-tracker