jesen sa stilom

Kožni mantil Jelene Đoković od 8,490 dolara stvara pravi "bum" efekat, svi ga vole & može se naći za mnogo manje para

Ovom komadu nije odolela ni čuvena trendseterka Tamara Kalinić.

Jelena Đoković je ta potrebe jednog modnog editorijala ponela skupoceni mantilfoto: M. M./ATAImages

Poznata po svom prefinjenom i modernom stilu Jelena Đoković pojavila se u modnom editorijalu jednog poznatog časopisa, noseći upečatljiv kožni mantil koji oduzima dah.

 

Ovaj luksuzni komad potpisan od strane brenda Chloe savršeno prati liniju njenog tela, naglašavajući ženstvenost i eleganciju na najsofisticiraniji način.

 

Cena mantila iznosi vrtoglavih 8,490 dolara, što ga svrstava u red pravih modnih investicija za ljubitelje visoke mode.

 

Iako Chloe mantil predstavlja luksuzan modni komad, njegova popularnost inspiriše mnoge brendove u fast fashion industriji da kreiraju pristupačnije verzije.

 

Slične modele kožnih mantila možete pronaći u radnjama po znatno nižim cenama, pružajući mogućnost da i vi postignete Jelenin sofisticirani look bez probijanja budžeta.

 

Kožni mantil idealan je izbor za prohladne jesenje dane koji dolaze, jer pruža izuzetnu udobnost i greje, dok istovremeno zadržava svoj elegantan izgled.

 

Ovaj komad ne samo da je praktičan, već i izuzetno trendi i lako se uklapa uz gotovo svaki outfit — bilo da je reč o opuštenom dnevnom izdanju ili o formalnim prilikama.

 

Kada je reč o ovom odevnom predmetu, postoje razne varijacije na temu – od nijanse, preko kroja pa sve do dužine, svaki od ovih dizajna ultimativni je modni začin i šik dodatak svakom modnom izdanju.

 

Može se nositi sa najobičnijom majicom i farmerkama, a za nešto prefinjeniji izgled može biti savršen dodatak istobojnoj suknji ili haljini. 

 

Čuveni trench coat i najdosadniji look može da pretvori u vamp i zabavan modni izraz koji govori "ova žena zna šta radi", a osim već pomenute braon boje ove sezone popularni biće i modeli u crnoj i bordo varijanti.

 

Upravo se za jedan sličan model u sve popularnijoj bordo nijansi opredelila influenserka svetske slave Tamara Kalinić, koja je i sama naglasila da će ova boja preovladati jesenjom modnom scenom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri