atelier versace

Kad je ona tu, niko ne gleda devojku Breda Pita! Glam haljina Amal Kluni bila je zvezda premijere filma njenog supruga

Kada se Amal Kluni pojavila na Mostri, držeći Džordža za ruku, postala je zvezda crvenog tepiha iako nije glumica.

Nežan dodir Amal i Džordža Klunija na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Amal Kluni, slavna advokatica i supruga Džordža Klunija, ovih dana je u centru pažnje svetskih medija i glavna pod svetlima reflektora. Naime, par, koji i inače boravi često u Italiji, s obzirom na to da imaju vilu na jezeru Komo, doputovao je na 81. Filmski festival u Veneciji, koji je ovih dana stecište slavnih imena u svetu kinematografije.

 

Džordž i Amal Kluni su od momenta kada su kročili u Veneciju na meti paparaca, a advokatica je svaki put, kao i uvek, imala spremnu i sjajnu odevnu kombinaciju na kojoj bi joj pozavidela svaka infuenserka.

 

Klunijevi ovih dana provode vreme sa Bredom Pitom, Džordžovim najboljim drugom, kao i njegovom novom devojkom Ines de Ramon, ali kada je Amal tu, i mlađa devojka postane nevidljiva!

 

Posebno izdanje čuvala je za premijeru filma svog supruga, Vukovi, gde je zasenila i supruga.

 

FOTO: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
FOTO: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
FOTO: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
FOTO: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
FOTO: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
FOTO: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

 

Ona je blistala u predivnoj nijansi žute – boji koju i inače obožava – a ovog puta ona je krasila glamuroznu haljinu bez rukava, s voluminoznim čiplanim šlepom. Za poseban efekat tu su volani na donjem delu haljine, u stilu vodopada, kao i duboki dekolte, a za dizajn haljine zaslužan je Atelier Versace.

 

Amal je kosu pustila da pada u laganim holivudskim talasima, a od nakita je birala biserne minđuše. Tu je i klač torbica Judith Lelber, kao i njene omiljene Aquazzura cipele. 

 

Amalina haljina imala je i grandiozan šlepfoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Kolmar je francuska Venecija