magično

Za venčanje veka imala je dve specijalne toalete: Emina Jahović blistala na venčanju norveške prineceze i šamana

Ne zna se koja haljina je bila od koje lepša 

foto: Instagram / yaemina

Pevačica Emina Jahović blistala je na venčanju vek,a kako ga je sama okarakterisala. Ona je otputovala daleko u jedan od najlepših delova Norveške, kako bi dala podršku svojoj prijateljici, princezi Marti od Norveške.

 

Ljubavna priča princeze i šamana Dureka obišla je svet nakon što su se zakleli na večnu ljubav pred bogom i zakonom, a na spisku zvanica na kojem se našlo više od 350 zvanica stajalo je i ime Emine Jahović.

 

Budući da je Emina strastveni ljubitelj joge i da veoma vodi računa o duhovnom životu ova činjenica mnoge zapravo nije iznenadila.

Za ovu veoma važnu, specijalnu priliku Emina je spremila toalete kao iz bajke. Prva, u kojoj se fotografisala je bila prelepa zelena haljina sa vrlo upečatlivom ogrlicom koja je blistala oko njenog vrata.

EMINA JE UŽIVALA NA VENČANJU NORVEŠKE PRINCEZEfoto: Instagram / yaemina

Kasnije se pevačica presvukla drugu, ništa manje impresivnu haljinu u jarko crvenoj boji koju smo mogli da vidimo i na Instagram profilu lepe Emine. Ova kreacija je istakla njeno telo i u prvi plan stavila njene duge i zategnute noge.

 

Ovog puta izbor nakita je pao na bele bisere, koji su udahnuli dozu klasike, a sve je upotpunila elegantnim salonkama sa vrtoglavo viskokom potpeticom.

Mnogi su se divili izgledu Emine Jahović, koja je podržala najkontroverzniji par o kojem se godinama priča u domaćoj javnosti.

 

Princeza Marta je zarad ljubavi bila spremna da se odrekne prava na krunu, a da je ovo još jedna priča sa romantičnim i srećnim krajem svedočili su njihovi veliki osmesi koje nisu tokom celog dana skidali sa lica.

 

Bonus video:

Emina o odnosu sa bivšem mužem