trenutak uživanja

Šta će na ovoliko žensko oduševljenje reći Jeca? Nova fotografija Đokovića iz Njujorka izazvala zemljotres na mrežama

Dobro otvorite oči jer ono što ćete videti ostavlja bez daha 

NOLE ODUŠEVIO FOTKOM IZ NJUJORKA foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN EDITORIAL

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poslednjih nekoliko dana nalazi se u Njujorku. Dok čeka da zaigra na US openu Nole uživa u ovom fantastičnom gradu i na iznanađenje mnogih pravi fotografije koje su za njega tako netipične.

 

Naime, Novaka smo navikli da viđamo u opuštenim izdanjima, a tenska odeća za njega je gotovo kao uniforma. Ipak, čini se da u poslednje vreme teniser sve češće pokazuje da i te kako ima šlifa za modu.

 

Jedna takva fotografija osvanula je sa Menhetna, a na njoj Nole, u izdanju koja je izazvalo burne reakcije, naročito ženskog dela publike širom sveta.

Nole je pozirao u braon kompletu, šmekerski, onako kako nismo baš često imali prilike da ga vidimo. Široke pantalone nalik na trenerku činile su da dobije dozu sportskog, a jakna s nešto elegantnijim krojem dala je dozu ozbiljnosti.

 

Mnogi bi reklo, bravo Nole, savršen spoj klasičnog stila i modernih detalja.

 

On je u ruci držao jabuku i bio je naslonjen na žuti taksi, koji je definitivno simbol ovog velikog grada.

 

- Mood. Newvak Dyorkovic - stajalo je u opisu pored fotografije.

 

Novak nije samo ovom šmekerskm pozom pobrao simpatije pratilaca, već i humorom za koji se mnogo puta dokazalo da mu je i te kako jača strana. Vrlo brzo nakon što je fotografija osvanula na Instagramu krenuli su da se nižu komentari, a ono što je moglo da se vidi jeste to da je među njima mnogo oduševljenih žena.

 

I pre nego što bi neko stigao da pomisli, šta će Jeca da mu kaže, ona je svoj kometar već dala u vidu dva emodžija, jednog srca i jednog zaljubljenog pogleda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Novak se sprema za US Open