muke bivših partnera

Morali su da reaguju da ne bi "letelo perje": Anđelina Džoli imala poseban zahtev na Mostri, a tiče se Breda Pita

Nakon što je došla u Italiju glumica je za organizatore imala težak zahtev 

BILA JE JASNA I IZRIČITA foto: Maria Laura Antonelli/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Anđelina Džoli izazvala je veliku pažnju medija nakon što je u utorak došla u Veneciju kako bi promovisala svoj novi film "Marija" na velikom filmskom festivalu.

 

Čim je sletela, još na aerodromu okružili su je fotografi kojima je mahala u znak pozdrava, a onda su svi primetili da glumica nosi pomalo neobičnu odeću, neprilagođenu trenutnim vremenskim prilikama u Veneciji.

 

Nakon toga su u javnosti mogle da se čuju informacije da je Anđa imala poseban zahtev za organizatore čuvene Mostre. I naravno, ticao se njenog bivšeg muža Breda Pita.

Kako su preneli strani mediji, Anđelina je zahtevala da se sve napravi tako da ona zapravo uopšte Breda i ne mora da sretne, jer kako je rekla, ne želi probleme.

 

Anđelina će biti prisutna prvog dana, u četvrtak, 29. avgusta, a nakon toga će sa rediteljem filma "Marij" Pablom Larejnom otputovati na Teluride Film Festival u Koloradu. Bred dolazi u Veneciju u subotu. Nema šanse da im se putevi ukrste – rekao je umetnički direktor Alberto Barbera.

 

NEKAD NAJLEPŠI HOLIVUDSKI PAR SADA NE ŽELI DA SE SRETNE NI NA TRENUTAK foto: EPA/MIKE NELSON

Anđelina je u utorak stigla u Italiju kako bi predstavila svoj film 'Mari', koji govori o životu operske dive Marije Kalas. Na istom festivalu, samo nekoliko dana kasnije pojaviće se i Bred Pit koji će predstaviti film 'Vukovi', u kojem glumi sa Džordžom Klunijem. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Poznata Srpkinja o Bredu Pitu - uopšte nije šarmantan