razigrano i šik

Otkačeno odelo Nine Badrić rezervisano je samo za najhrabrije: Pevačica prošetala Sarajevom u nesvakidašnjem izdanju

Pevačica je smelim modnim izborom sinoć oduševila sve prisutne na Sarajevo FIlm Festivalu.

Nina Badrić oduševila je sve na Sarajevo Film Festivalufoto: Instagram/badrich

Pevačica Nina Badrić (52) sinoć je uoči Sarajevo Film Festivala održala koncert za pamćenje. 

 

Svojim raskošnim glasom i neponovljivom energijom slavna Hrvatica publiku je čitavo vreme držala na nogama, a ono što je svima zapalo za oko jeste njen stajling.

 

Modni odabir lepe Nine rezervisan je za samo najhrabrije i garantovano čini da se svako okreće, a njoj stoji kao saliven.

 

Nina Badrić važi za jednu od najbolje odevenih žena na domaćoj javnoj sceni, a njen odvažni stil može se okarakterisati kao savršen miks smelog i modernog sa neprolaznom elegancijom.

 

Crvenim tepihom filmskog festivala u Sarajevu pevačica je prošetala u trendi odelu brenda Valtadoros koje bi se malo ko odvažio da ponese.

 

Posebnost seta sačinjenog od pantalona i sakoa ženstvenog kroja leži u neobičnim šarama koje prekrivaju čitavu površinu ove smele kreacije.

 

Otkačeno žensko odelo Nina je upotpunila klasičnim crnin potpeticama i upečatljivim minđušama nalik morskim zvezdama, a elegantno zalizana frizura i prefinjen mejkap ovom look-u dali su konačni pečat.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nina Badrić oduševila koncertom