on se udaljio i od dece

Tretira ga kao "čekovnu knjižicu otvorenog tipa": Bivša ljubavnica čuvenog fudbalera ismejana zbog svega što je tražila

Jedna od stavki koje je nekada najbolja drugarica njegove žene tražila od Kajla Vokera jeste i fudbalski teren za njihovu ćerku jer pokazuje da će jednog dana igrati za reprezentaciju... iako devojčica još uvek nije prohodala.

Lorin Gudman dobila je dvoje dece s fudbalerom koji je s njenom drugaricom od srednje školefoto: Matt / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Početkom leta održano je Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje je, kao i inače, s velikom pažnjom pratio ceo svet, a fudbaler Mančester Sitija i reprezentacije Engleske Kajl Voker dao je i tabloidima mnogo materijala.


Na jednom od mečeva njega su na tribinama u isto vreme podržavale supruga Eni Kilner i bivša ljubavnica Lorin Gudman, inače bivša najbolja drugarica njegove žene.


Sve se desilo u jeku sudske bitke između nekadašnjih ljubavnika, koju je Lorin Gudman nedavno izgubila, a pre nekoliko godina je ogorčena podelila javno poruke koje joj je fudbaler slao.

Britanska lepotica, koja je s Kajlom Vokerom dobila dvoje dece – sina Kaira (4) i ćerku Kinaru (1), na Instagramu je objavila "skrinšotove" njegovih poruka i trvdi da on nije uključen u živote njihove dece.

 

Kajl Voker sa suprugom Eni Kilner i njihovim sinom na Evropskom prvenstvufoto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Ako nastaviš da me napadaš, ja ću nastaviti da delim činjenice. Veruj mi, imam ih za knjigu – poručila je Lorin.


U porukama bez datuma, fudbaler je Lorin nazvao "dobrom mamom" i pokazivao interesovanje za decu, piše Mirror, što je u suprotnosti s jednom ranijom izjavom da nema nikakav emocionalni odnos prema Kinari i Kairu i nudi im samo finanijsku podršku.


Nažalost, morao je da odluči da ne bude emocionalno uključen u život dece, zbog Lorininog ponašanja – rekao je izvor blizak fudbaleru.

 

Lorin Gudman sa Kairom i Kinarom, koje je dobila s Kajlom Vokeromfoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

– Lorin je poznata po tome što pokušava da kontroliše narativ koji odgovara njenoj priči. Stalno je tražila pažnju javnosti dogovorenim snimanjima, putovanjem na Evropsko prvenstvo i deljenjem na društvenim mrežama o svojim kratkim susretima s Kajlom – kaže neimenovana osoba.


Navodno je fudbaler želeo da radi na svom odnosu s njom i decom, ali ne može zbog prisutnosti javnosti, za koju izvor kaže "Lorin često predvodi".
Voker je decu s Lorin dobio dok je bio u dugogodišnjoj vezi s Eni Kilner, koju poznaje još od srednje škole i kojom se oženio 2022. S Kilnerovom on ima četvoro dece, a izbio je veliki skandal kada je otkriveno da je dobio sina s njenom drugaricom.

Lorin je napisala da "može da se zakune u živote svoje dece da ona nije objavila da je on otac", dok izvori bliski fudbaleru kažu da je ona to "više puta sugerisala na društvenim mrežama".

 

Kajl Voker je majku četvoro dece s kojom je od tinejdžerskih dana varao s njenom najboljom drugaricomfoto: Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia

 

Prošlog meseca, ona je izgubila sudski spor protiv Kajla Vokera, vođen oko njihovog dogovora u vezi s brigom o deci. Sudija je kritikovao Lorin Gudman da se prema sportisti ponaša kao prema "čekovnoj knjižici otvorenog tipa", a ona je izrazila razočaranje i objasnila da je samo htela da obezbedi sigurnu budućnost svojoj deci.


Ja sam posvećena, samohrana majka i dok moja deca nikad neće imati ono što će imati njihova polubraća i polusestre, ja sam dala sve od sebe i uvek ću biti tu za njih, bez obzira na sve – istakla je Lorin.

 

Šta je sve tražila bivša ljubavnica Kajla Vokera?


Sudija Edvard Hes je odbacio većinu njenih novčanih potraživanja i opisao je kao "često tešku, nerazumnu i zahtevnu".

Ona je, između ostalog, tražila 33.000 funti za klimatizaciju u njenoj kući u Saseksu, da od Vokera dobije novi automobil od 70.000 svake četiri godine, fudbalsko igralište od 31.200 funti za dvorište, a za ovo poslednje je tvrdila da je od suštinskog značaja jer njena jednogodišnja ćerka već pokazuje da bi mogla jednog dana da izgra za žensku fudbalsku reprezentaciju Engleske.


Podsećam da je Kinara tek napunila godinu dana i da još ne hoda – rekao je sudija.


Lorin je zahtevala i da se postupak zadrži u tajnosti, ali je Hes istakao da ne može to da traži nakon što se vratila s Evropskog prvenstva, kom je prisustvovala sa sinom obučenim u dres reprezentacije i rečju "tata" na leđima i dopustila da ga fotografišu.

 

BONUS VIDEO

Skandal na EP