uzbuna na tribinama

"Kad je rekao da čeka dete s mojom drugaricom, SRCE MI JE PUKLO": Slavnog fudbalera na EP bodre – I ŽENA I LJUBAVNICA

0

Ostale žene i devojke fudbalera Engleske dobile su važno upozorenje zbog prisustva sadašnje i bivše partnerke čuvenog sportiste na tribinama u Nemačkoj

Kajl Voker nastupa za reprezentaciju Engleske na Evropskom prvenstvu u fudbalu
Kajl Voker nastupa za reprezentaciju Engleske na Evropskom prvenstvu u fudbalufoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Fudbaleri Engleske juče su na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj igrali protiv Danske, a danas kasnije među glavnim temama u medijima su stvari koje nemaju veze sa sportom.


Glavni krivac – Kajl Voker!


Fudbaler Mančester Sitija našao se, naime, u centru skandala nakon što su mediji preneli da su žene i devojke fudbalera reprezentacije Engleske upozorene da budu na oprezu kako bi se izbegao eventualni sukob Lorin Gudman, Vokerove bivše partnerke, s njegovom suprugom Eni jer su se obe našle istovremeno na tribinama.

 

Eni Kilner zadržala je leden izraz lica kada joj je suprug prišao nakon meča
Eni Kilner zadržala je leden izraz lica kada joj je suprug prišao nakon mečafoto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Kako prenosi Daily Mail, one su smeštene na suprotnim stanama terena, tako da ne mogu ni slučajno da se sretnu. Dok je supruga Kajla Vokera Eni sedela sa ostalim partnerkama engleskih reprezentativaca, Lorin je sa bila na drugoj strani sa svojim dekom i sinom.

Eni je, s druge strane, viđena u društvu sina, koji je nosio repliku Kajlovog dresa, s tim što je na njemu ispisano "tata".


Afera Kajla Vokera


Kajl je od 2022. godine u braku s Eni Kilner, kojom se oženio nakon 12-godišnje veze, a s njom ima četvoro dece. Međutim, pre izvesnog vremena ju je prevario s Lorin Gudman, s kojom je dobio sina Kaira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyle Walker (@kylewalker2)


Nakon što su ove vesti objavljene, Voker je sve priznao i javno se izvinio Eni, istakavši da je donosio "idiotske odluke" i da mora da preuzme odgovornost za svoje greške.

 

Da sve bude još interesantnije, Eni Kilner i Lorin Gudman bile su najbolje prijateljice, a nakon što je fudbalerova afera s Lorin otkrivena, oni su se rastali.

 

Kada mi je rekao da je napravio dete mojoj najboljoj drugarici, srce mi je puklo. Ne mogu da verujem da je rizikovao da ostane bez porodice zbog toga. Svet mi se srušio u tom trenutku – rekla je Eni kasnije za medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnieVKilner (@annievkilner)

 

Međutim, uskoro je Eni Vokeru dala novu šansu, a izvori bliski paru kažu da ona nema nameru da dopusti da se ponovo raziđu zbog Lorin.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dobra atmosfera na treningu Srbije

 

makonda-tracker